0 Läs mer >>
Tydligen inte. Dit ska jag i alla fall, i hela två dagar och två nätter. Skatepunk blir. Kräks lite av entusiastisk nervositet. Fast bara mentalt, inte fysiskt. Det vore ju äckligt. 11/4-13/4 i alla fall. What up med jordens ägigaste liv och luspanka bruden här va lol <3

NÄMNDE JAG BARCELONA?

4 Läs mer >>
Poppade järnet ända in i grytan med min favoritkjol och hjälmfrisyr, firade med den klassiska krokodil-minen ända till klockan ett, för då skulle jag och Sara till Åmål. Till Åmål följde kameran och penisförlängarobjektivet med! Mer om det kommer snarast!

SPENDERADE FÖRMIDD...

2 Läs mer >>
Kommer gå på bröllop i den, yup yup.

A FAIRYTALE POINT ...

0 Läs mer >>
Äckligt bra album, vet ni.
Är visst Spotifytillgängligt numera. ÄG!
Äckligt snyggt omslag, vet ni.
Jag skulle kunna tatuera in det.
MAYBE I WILL.
Fast jag tål ju inte tatueringsfärg KOLONPÉ

PROTEST THE HERO -...

1 Läs mer >>
Utseende är så himla viktigt, vet ni, så jag var tvungen att ta kort på hur jag såg ut när jag bakade bröd samt åt våfflor hos mamma. Himla viktigt. Jag hade tydligen 180 kronor på Indiska också, så jag köpte massa nya smycken. Himla viktiga smycken. Min katt är fin i dem i alla fall.

SUPERTAGGAD HELG

0 Läs mer >>
ALLTSÅ jag och adam och miriam och ludde såg årets bästa film igår, så bäst att jag körde hårdaste styrkepasset evrrr för att jag blev så taggad av den! Need I mention att Christian Bale ju är världens skickligaste skådis? Jo men se den, fruktansvärt sevärd jawohl.

THE FIGHTER

1 Läs mer >>
var taggad till tårar för att inviga mina nya joggingskor fo realz liksom, sen fick jag blödande skavsår i hålfötterna och hade fortfarande tårar i ögonen HEHE när jag kutade de sista två kilometrarna för att komma ifrån smmmääärtaaan för JÄVLAR vad ont det gjorde. är TAGGAD TILL TÅRAR för nästa lördag!
Nu ska jag fira att det är lördag med att göra rent kattlådan och sova bort resten av kvällen och natten och morgondagen mmmm fast jag lyssnar på ett Protest the Hero-album jag inte har lyssnat på, TACKTACK till Göteborg för all fin musik man kan älska!

HEHE

1 Läs mer >>
drucket snubblade han in på krogtoaletten utan att stänga efter sig, knäppte upp byxorna och slängde fram ett kaxigt långfinger till alla som satt i närheten. Väl ute igen bugade han utstuderat mot ingen alls och viskade mot oss ("jag kissade inte"). Då tänker jag på min och Saras senaste Göteborgsresa tillsammans - när den nämnde fyllde i min infekterade tatuering - med Adam och Raised fist och Petter och pannkakor och Martin och obehagligt men lustigt borttappande av varandra så att en annan tvingades följa mig tusen mil i en svinkall nattstad. Det var underbart. Kanske såg det ut såhär:
Jag älskar det. Lite av det jag älskar kommer hit på lördag också, då kanske man hinner älska allt i två timmar för att sedan hata sig själv i en vecka för hur mycket man älskade någonting lol. Och därför älskar jag Göteborg.

OCH DÄRFÖR ÄLSKAR ...

1 Läs mer >>
Upptäckte igårkväll att jag tagit Dimor, mot kraftig diarré, de senaste dagarna, istället för Loratadin. Kan vara därför jag inte tyckt att allergin gett med sig så mycket. Lol'd.

CLASSIC

2 Läs mer >>
Och jag dör popdöden och är fördärvad, och jag skäms för att jag gillar det, men jag tror att jag är en fjortonåring som jag föreställer mig att fjortonåringar är när de är osäkra fast ungdomligt lyckliga, med slitna jeans och converse och lukten av asfalt, eller kanske dammigt grus och vattenpölar, men sol, det är det, ja, och det finns bara just nu, förstår ni? Jag tror att jag har träffat en av dem. Sångaren/gitarristen, tror jag. Han finns i princip på min vägg. Kändisposter! Jag länkade kanske igår, men jag länkar igen, man ska ju alltid stödja lokalband! (Crispy Strauters) PStycker att With Me är rätt bra alltså, lyssna på den i alla fall och säg åååh vad härligt PUSShej

OCH HON SA: IBLAND...

1 Läs mer >>
lyssnade på okänd gladpop och blev just det. gladpop. om åtta timmar ska jag redovisa sociologiexperiment jag inte gjort. men min livliga fantasi får folk att tro att jag själv tror att jag gjort dem.

"vill du köpa en h...

0 Läs mer >>
menPSbitterledsenensam eller ej skulle jag, vid en annan tidpunkt, kunnat säga att oj vad jag gillar min fåniga mjuka klänningDS

INATT LÄGGER JAG A...

0 Läs mer >>
Idag var jag i god tid till bussen. När den kom upptäckte jag att jag hade glömt plånboken med busskortet. När jag skulle köpa mobilbiljett upptäckte jag att jag hade glömt mobilen, samt kalendern, så jag visste inte ens vilken sal jag skulle vara i om jag ens kom iväg. Yaw e best.

KASTAR VERBALT BAJ...

1 Läs mer >>
Men goda saker tar slut.
Det känns konstigt att vara helt ensam när man umgåtts dygnet runt, varenda sekund, med samma person i fyra dagar, mest i ett ganska pyttelitet studentrum.
Jag hade med mig kameran utan att ta bilder, ALLS, förrän ett gäng fåniga bilder och några matbilder i eftermiddags innan tåget.
Saknar Uppsala så mycket att mitt trötta ensamma huvud gråter litet.
Ska tänka mer på det imorgon kanske. Sova vore nog bäst nu.
Jag har haft äventyr i alla fall.

ÄLSKADE HELG

1 Läs mer >>
Hej, jag är i Uppsala, hos Evelina.
Hon är nästan naken just nu.
Jag blir lycklig av sådan här musik, oavsett om jag är själv eller taggar en fantastisk jörny.
Hennes röst är fantastisk, hans med, och tillsammans med så mycket känsla och ÅH, ja, är bandet okänt vet man att det är äkta!
Hittade förövrigt musiken på Polichinelles fina blogg.
Igår såg vi Emil Jensen, det var underbart.
Ja, jag grät.
Jag gråter jämt. Det är skönt.
Jag är världens gladaste person och cplycklig och djupt sorgsen ligger jättenära.
Idag köpte jag ett par Cheap Monday som, enligt rykten, gör min rumpa svår att inte stirra på.
Dagens känslor är bra känslor.
Jag saknar min pojkvän. Vi är bäst.

I WISH THIS NIGHT ...

0 Läs mer >>
Snubblar faller tumlar och kroppen orkar ingenting, den slocknar fräsande, skakar, värker, men när jag landar i sängen känner jag att hjärtat orkar, som det aldrig gjorde förr, och det, det är den bästa känslan; att veta att man är stark fast man är precis som ett barn inuti. Då kan man hjälpa, om man bara kommer på hur.

DET KITTLAS PÅ HUD...