1 Läs mer >>

The world is a beauti...

3 Läs mer >>
Mina vänner i Rebuke ska på turné och jag har äran att köra, så istället för att slava under juridikböckernas tunga ok går jag på spelning tolv dagar i rad! Vad låter bäst? (Om man bortser från det faktum att jag måste ta igen åttio timmars missade studier sen mennn ååååååh skitsamma) Planen är att jag ska hänga med underbara älskade Sara i Ulm eller omnejd en sväng också, fantastiskt!

29/3 Köpenhamn
30/3 Hamburg
31/3 Celle
1/4 Gelnhausen
2/4 Ulm
3/4 Nürnberg
4/4 Zittau
5/4 Braunschweig
6/4 Berlin
7/4 Arpke
8/4 Hannover
9/4 Lindern

Så, nu vet ni var jag är även om ni inte vet vad jag gör. Nice. När jag kommer hem räknar jag med att det är vår fullt ut också. Fixa det!
Nu ska jag packa! Puss!

Imorgon åker jag till...

1 Läs mer >>
(rubrikreferens)

Flying over my head, ...

3 Läs mer >>
Jag vet inte varifrån skaparen av denna bilden fått sin fakta eller huruvida de stämmer, men nog är det ändå tankeväckande?
Jag säger alltså inte emot, utan frågar mig bara varför detta skulle komma ifrån en djurätare som tycks negativt inställd mot veganer. Att avskala en individ på hela dess identitet och dessutom se hur fruktansvärt mycket onödigt skräp vi använder andra levande varelser till, är detta ett argument till djurätares fördel? Att det dessutom finns alternativ till mycket av detta, eller forskning som är på god väg i den riktningen, är det ett argument till djurätares fördel? Isåfall gick det mig helt förbi.

Nej, det kanske inte finns någonting sådant som en vegan men betyder det att vad man gör är en fis i rymden? Det tycker inte jag. Tvärt om blir jag mer sporrad.

Fin ko förresten. Vill gosa.

"There is no such thi...

0 Läs mer >>
hittat tillbaka till min kamera. hittade uppåt bakom redbergsplatsen igen. det här är min stad.

them trees, them tree...

0 Läs mer >>
En lördag var bästishäng med Olivia, blev Massgrav med finaste grabbarna för en överflödig tjej att trampa i hälarna på. Hittade en annan ensam tjej på vagnen, tog med henne till Elvis, lämnade henne i fina grabbars vård. Tänk er mig i överläge för en gångs skull, sög varje uns av makt ur situationen, skrattade till tårar. Kom på mig själv med att undra om det var på någons bekostnad. Skämdes och smög hem. Hellre överflödig med nedslagen blick än skamsen för att ha slagit ned någon annans. Fast kanske var det bara gött häng. Ja. Fina människor. Robot needs home.

kitchens and night ma...

1 Läs mer >>
en söndag var våffeldag var solskenspromenad med Zackarias och Fredrik och våfflor med Dante. reflektionsdag. introvert. tankfull. jobbar på att bli en bättre människa. börjar med fräknar. tack solen.

Robot needs home and ...

2 Läs mer >>
Jag sitter här och läser bloggar, tänker att alla andras liv är mycket mer intressant. Inser att jag inte bryr mig. Fina socionomer drack vin vid Masthuggskyrkan, sen hängde vi utan att ifrågasätta på Andra Långgatan, sen muckade Elvis i kön på Burger King, innan jag gick till 80-tal på RioRio. Jag vet att mitt liv inte är perfekt, men jag gillar det. Gillar folk, gillar vad jag gör. Gillar att skriva tenta ensammast i världen vid Nya Varvet, bländas av vågorna och ducka för svanar. Hejdå.

Mitt i natten...

1 Läs mer >>
Min tenta handlar om en igelgott, jag kissar i princip rent kaffe och om åtta timmar ska jag åka på arbetsintervju. Mycket nöje! Här är min häst:

Spiny Norman likes to...

1 Läs mer >>
Aggressionspromenerade efter sju timmar framför min svindyra dator och kände mig låtsasfrisk. Imorgon ska jag köra tentan i röven, för på fredag vill jag träna sönder och dricka öl. Dansa lite på Slice of Life. Synd att jag inte börjat skriva än då. Ha!

Det här är min ollons...

0 Läs mer >>
(klick.)

she's on the dark sid...

1 Läs mer >>
promenerade vid vattnet, vid Röda Sten, satte mig i sanden, ritade två ansikten som möttes, krossade dem med foten. dålig arbetsintervju och jag bryr mig inte jättemycket. läste en bok och ligger efter i skolan. see the grass, it's dying again. världen är rätt vacker och så. kirrar spellista för såna dagar when you fly all around in the sky.

the Sparrow looks up ...

1 Läs mer >>
Fick en plötslig, oundviklig själslig tentaångestinjektion, blandat med pengaångest och Tysklandsångest och den klistriga låtsasångesten kommen av en klibbig låtsasensamhet och herre Gud, jag kommer aldrig våga bli kär igen och Anton Newcombe sjunger oh, oh, broken hearted, fast i nästa låt kommer han kontra med I feel like letting you know how much I love you today. Om inte han kan bestämma sig, han som varit med så länge, hur ska då jag kunna veta? Vi drar för gardinerna och skakar av vår tunga inbillade existens, för resten av livet. (..tills på fredag klockan sex)

I wish it was yesterd...

1 Läs mer >>

you better love me be...

0 Läs mer >>
Brian Jonestown Massacre kommer till Sverige i juni och åh. min. gud. jag kommer att vara där. Jag blev så glad i torsdags natt när en vän till en vän tyckte ännu mer om dem än vad jag gör och vi var tokigt glada åt det. Hej Göteborg, du är bra.
The Brian Jonestown Massacre - The Singles Collection (1992-2011)

If love is a drug the...

1 Läs mer >>
Igår var jag småsjuk. Idag är jag jättesjuk. Bota feber med fylla är alltså inte bästa draget. Nu vet vi. Tömde kontot och är mest himla glad för att både gamla och nya människor är himla fina. Tyckte synd om den bittra kvinnan som ringde polisen för att Elvis drack öl på vagnen typ. Jobbigt å va arg. Hellre gla. Hejhej.

Saint Patrick's med R...