0 Läs mer >>
Klockan kryper mot två, det är söndag (rättning:måndag), jag visar att jag gillar fred och för att slippa inse att jag nog är bryr mig om någon (känslor? skulle jag?) som nog känner detsamma (ha!) så har jag druckit en öl för mycket och enbart haft kontakt med främlingar. Sådär som jag brukar. Men herrejävlar vilken bra helg det har varit.

Konsten att lägga ...

0 Läs mer >>
Hur vet man om man inte har några känslor eller om man bara är livrädd för att erkänna dem? Hur vet man om man bara var snorfull och agerade därefter, eller om man just därför vågade ta en chans man annars aldrig skulle våga ta? Ding-ding-ding. Sophia förstör för sig igen. Dessutom har vi slut på chips.

det tutar upptaget...

0 Läs mer >>
Imorgon är det Valentine's och jag ska träffa inte en, utan två söta pojkar och inget av det har med Alla Hjärtans Dag att göra, det ni!

Lägenheten börjar komma i ordning också, ska visa lite bättre bilder när jag hittar kabeln till kameran. Mysigt är det i alla fall! På fredag kommer ju Evelina också, och på lördag ska vi se Efterklang och det, mina vänner, kommer bli b-e-a-uuuutiful.
 
England om två veckor måste ju nämnas!
 
Åh.

These days I cuddl...

1 Läs mer >>
Hembakat bröd, varm choklad med grädde och diskussion om nutidens ångestfyllda ungdomar, hur bättre laddar man inför ett par seminariedagar? Så fint är det att bo där jag bor och ha tvåminuterochsextonsekunder hem till Ida.
 
Nu ska här pluggas non-stop till på fredag, för då kommer Evelina. Livet funkar!

Hot, hot, hot choc...

1 Läs mer >>
Igår invigde jag all bänkyta i köket med kardemummabröd och kardemummasemlor, käkade burgare framför På Spåret med vänner och nu ska jag ta en långpromenad i Skatås som är i princip direkt utanför dörren. Den här flytten är det bästa på länge. 
 
Här är min utsikt på kvällen när jag sitter vid min vardagsrumsvägg och längst ned är min suddiga säng med katt.

Subjektets död.