2 Läs mer >>
Kan lika gärna säga det till internet som till luften. Satt tre timmar på smådjursakuten med Zacharias. Han har hepatit. Nu är han på intensivavdelningen. Jag och Nässla spenderar nyårsafton hemma i en stökig lägenhet, gråter så jag kräks. 20 000 kronor. Vi får väl se om lycka kan köpas för pengar. Vi får väl se om vi ses igen.

Det blir inget nytt å...

1 Läs mer >>
men jag fanns aldrig på riktigt och jag vet att min älskade vän skojade, men uppriktigt; när ska jag skaffa en egen personlighet? jaja, jag är hemma nu. hemma? hemma. jag har inget val. jag hickar inte; jag kräks. min oengagerade katt krossar mitt hjärta och jag skiter i att jag borde sova, skiter i att jag borde plugga, kramar och älskar honom istället. hoppas att det hjälper. det gör det nog inte.

now you are how you w...

0 Läs mer >>
Kommer hem efter över en vecka och min älskade katt är mager, så mager, vassa höftben liksom skär sönder luften när han går alldeles hopkrupen genom lägenheten, vattniga spyor överallt och mitt hjärta vrider sig av ängslan, förstår inte vad som hänt. Livrädd. Gråter lite när han kryper upp i knät och gömmer sig innanför min tröja. Vänta och se, vänta och se.

Men karma ska väl int...

2 Läs mer >>
Any expression of love is a way to return to that place that I think of so often but now never mention, the one the voice in the back of my head says that I don't deserve
Jag ångrar mig inte, jag vet att jag inte gjorde fel, jag har ingen rätt att vara arg, ingen rätt till svartsjuka, inget intresse därtill! Men det känns sådär ändå.. sådär att jag vill vara elak, gråta ilskna tårar, stampa i golvet, håna, men det får man inte, då är man barnslig, omogen, då måste man se ner på sig själv. Men jag är barnslig, jag är småsint, jag är omogen, det är allmänt känt! Missunnsam så in i helvete, åh. Det vet jag ju redan, jag vill inte få allt jag aldrig kunde vara gnuggat i ansiktet med sandpapper. Det känns lite sådär att jag gärna slipper. Men jag är bra på det sättet, överdramatisk och bra på att spela. Det kommer inte märkas på mig, jag lovar. Jag ska sköta mig.
I wouldn't waste another thought on what is fair and what is not

Come fire, come water...

0 Läs mer >>
Min mamma gör det kul att äta julbord, helt köttfritt, min familj har varit på hemskt trevligt humör, jag har fått biljett till Groezrock och midnattsmässan i Karlstad Domkyrka igår var precis så fin som den alltid är. Jag har ett gäng bilder också, men jag prioriterar annat såhär på årets heligaste dag. Typ att diskutera Esping-Andersens välfärdsstatsregimsteori, 3A4. Kul!
Jag älskar min familj så himla mycket.

Fantastisk jul, kära ...

0 Läs mer >>
...att fina Elin och Oskar kom från Kristinehamn för att knipa de sista julklapparna, och att Adam svängde förbi och såg mig vara jordens sämsta vegan!
...att mitt hår är fuligt men juligt grön-rött!
...att jag hittade en apfin klänning på Myrorna!
...och att jag avslutar dan före dan med att krypa till sängs luktande som bästa kryddan.
God jul.

Fina grejer som lurar...

0 Läs mer >>

öker jämt littö bil v...

0 Läs mer >>
..får ni lyssna på min favoritlåt atm istället. Det blir min tröst. Nu ska jag och Storasyster hämta min bror på flyget, ända bort i Stockholm, för han kommer från Indien idag, efter över tre månader! Jul, ja! Kul!

När högtalarna lägger...

1 Läs mer >>
Jag tycker om min familj, jag har några vänner som gärna kunde bo närmare och det var förbaskat fint att det snöade när jag klev av bussen igår, men i övrigt... Karlstad kan ta sig i röven. Jag märkte nog aldrig när jag tröttnade.

saknar Göteborg.

0 Läs mer >>
# När folk man egentligen inte känner minns vad man heter och verkar glada att se en, för säkert femte gången (samma kväll)
# När folk ljuger, inte för att vilseleda, utan för att de tycker om när man är glad. Eller är det då man ska bli arg? Äh, alltså, hellre glad!

Småsaker, som sagt:

2 Läs mer >>
Sitter och kollar igenom bilder från året som gått. Fan vad man hann med mycket ändå! Och bra var det, jävligt bra! Eller, det är de bra grejerna jag minns och de bra grejerna jag har bilder på. Det är en himla skön känsla och titta tillbaka på vad man trodde skulle vara bara ren djävulskap och inse att man kanske har världens bästa liv. Det är de små sakerna som gör det.
Här är lite fina ögonblick jag vill minnas nästa år också, i ingen särskild ordning alls:
Barcelona i april
En av alla picnics i Buttes Chaumont, Paris. Anna, Patrik, Kugge och Yedi.
När min fantastiska syster gifte sig och jag hade en konstig färg på klänningen
Lerduveskytte på systers möhippa!
Enda bilden från ett sjukt bra dygn på Malmöfestivalen
bästhäst
Hampus, Olivia, jag och Linnéa på väg till temafest!
Robert, jag, Tova och Yonis innan en annan temafest
Sara på en av våra ostrukturerade Göteborgsfärder
Med Evelina på Efterklang i Uppsala förra december, sinnes!
Enda gången jag tyckt om att fylla år, Evelina och Sara bakade bästa tårtan.
Ménagerie du Jardin des Plantes, Paris

These are crazy days,...

0 Läs mer >>
Min favoritfärg är typ mossgrönt och det ser skitkonstigt ut till turkost hår.
Ville bara säga det.
Över och ut.

Dagens nackdel

3 Läs mer >>

f u c k i n g i n s...

3 Läs mer >>
Tidigare har det varit populärt att tala om "den svenska modellen" med avseende på vår omfattande offentliga sektor, alltså hur vi genom skatter till exempel ger även underpriveligierade grupper tillgång till stöd och hjälp. Dock är detta inte längre särskiljande för den svenska staten, då vi privatiserar både sjukvård och utbildning och out-sourcar flera statliga företag. Som följd ökar andelen fattiga i Sverige, trots att vi tidigare haft jämförelsevis få fattiga i förhållande till övriga världen.

Detta diskuterade vi ikväll, över 15-kronors-öl och rynkade pannor, fast minst lika ofta diskuterades tidsrymden mellan mina hårfärgningar. För att undvika trakasserier började jag kvällen med neutralt uppsatt hår, men det tog två minuter innan herr Ordförande övertalade mig att ta ut det. Jaha. Jaja. I helgen ska jag och min favorit-gruppmedlem vara ensamma singeltjejer, det bestämde vi idag. Socionom = win. Jaja. Jorå. Precis. Ne lite full e jag kanske.

Välfädsstaten

3 Läs mer >>
I tisdags följde jag med Linnéa till Hemköp för att köpa hårfärg. Alltså, hon skulle köpa, inte jag. Men blekningen kostade 30 kronor paketet, så vad gör man? Ett misstag! För ett par veckor sen hade jag ju i mörkblå toning, men den syntes knappt längre. Jag trodde att den var helt väck nu alltså liksom hehe lol. Efter en midnatts-blekning hade jag följande morgonfrisyr:
Fruktansvärt slitet också, heHE. Smågrät. Men det var lugnt! På med basker, köpa mer!
Två paket till, så ser jag ut såhär:
Fattig = kan inte färga över förrän om en vecka.
Skönt att det matchar favoritringen i alla fall!
Jag har visst svinkoppor också och småsår i hela ansiktet.
Dyr antibiotika. Äckliga antibiotika-biverknings-eksem. Mm.
Det är så skönt när man trivs med sitt utseende!
Hehe.

Att inte vara säker p...

5 Läs mer >>

Så kan man se ut. Bju...