2 Läs mer >>
gråtskäms
körlektion 0730
har aldrig varit mer opepp
vill kunna tycka lika illa om er som jag tycker om mig/
vill kunna lika mycket om mig som jag tycker om er
vill skrika och skjuta folk
/behöver sova

kan inte tro att jag ...

0 Läs mer >>
är trött idag så himla trött och tänker på kärlek och undrar hur mycket man kan hitta på och om man behöver tro på att man tror på något för att kunna tro på det
allt är så jävla svårt egentligen
sen är det ju så att man kan aldrig veta om någonting är "på riktigt" eller om det är sant eller om man ser olika på saker för i slutänden är det bara vad man själv tror som spelar roll och alla vägar man tar är rätt väg för alla slut är rätt slut och jag tror på att allting blir bra även om allt inte blir som man tänkt eller som man vill just nu
allt är så jävla lätt egentligen
jag tänker på kärlek som jag vill att den ska vara och undrar var den gömmer sig och varför jag kanske ibland är den enda i världen som inte tror att den finns inte någonstans aldrig någonsin och när jag gör det låter det såhär

darling, your head's ...

0 Läs mer >>
Och de ska spela med Dan's band Truro i Manchester i september, tjena jävlar vad jag ska vara där.
Kolla alltså, jag ljuger fan inte!
Flatliners alltså. Näst efter FrassesFixarFest-11 kan jag inte komma på något jag hellre skulle vilja.
I HELA VÄRLDEN.
De har liksom A Wilhelm Scream, Bane och Tool på sig. "My panties would drop so fast there'd be a hole in the floor." Närå jag är inte full idag igen!

Varför måste de vara ...

3 Läs mer >>

Namn: Hillevi Siri Sofia (står det i folkbokföringen, men som mina vänner vet kallar jag mig Sophia. Eller Prinsen)
Piercingar: Ett gäng i öronen samt en i underläppen ju.
Tatueringar: Två små raringar, men jävlar vad jag ska sticka nålar överallt efter sommaren, när jag har pengar igen! Då ska det bli träd och lyktstolpar och fallfärdiga hus och hästar över hela benen!
Längd: 166 förvånande och jävligt stolta centimeter!
Skostorlek: 39
Hårfärg: Svartbrun för tillfället, men snart måste jag byta, för fy vad länge jag haft det nu.
Fräknar: Tusentals mörka små som jag älskar.
Motto: "Don't be chucking stuff about" /Karl Pilkington
Kär? Jag tycker att "kär" är det dummaste som finns, men jag måste ändå säga att ja, mer än jag kan minnas. Och hemskt mycket nej. Samtidigt.
Önskar du att du bodde någon annanstans? Jag vet faktiskt inte. Jag älskar att bo med min familj så nära, men jag känner ändå att nu jävlar måste jag härifrån. Och snart ska jag ju det också. Fast egentligen är nog allt likadant var man än är.
Tycker du att du är attraktiv? Osvenskt att säga ja. Fast ibland är jag snyggast i världen och kär i hela mig, men andra dagar gråter jag åt min finniga nuna och plockar ned alla speglar. Men det är klart, ganska söt är jag nog.
Vilket schampo använder du? Varierar mellan Bed Head och Franck Prov-ost. Så mitt hår luktar mögel. Nej då, det luktar faktiskt jättegott. Kolasås typ.
Vad är du rädd för? Älgar. 
Gillar du berg- och dalbanor? Nej. Jag är kontrollfreak och det är svårt att vara när man åker upp-och-ned i tusen kilometer i timmen. Fast jag tycker om Flumeride.

Senaste…
Filmen du såg?
Mr Nobody, som Sara rekommenderade, och jag kan verkligen vidarerekommendera den!
Filmen du köpte? Coraline, tror jag, för den har fortfarande plasten på sig..
Låten du hörde? KHTDR - The Flatliners, så äckligt bra låt och text.
Låten du laddade ner? Laddade ned ett helt album faktiskt, eftersom jag råkade ta bort det från datorn, haha. Fast Forward Eats The Tape av Belvedere alltså.
Personen du ringde? Miriam, och jag fick till och med tag på henne!
Personen som ringde dig? Sara!
TV-program du såg? Hm, min TV funkar inte sen ett halvår tillbaka, men jag såg precis Dead Set-piloten, om det räknas?
Person du tänkte på? Zackarias

Favorit…

Låt: ÅH det är för många, men instinktivt och allmänt hela tiden Die While We're Young (A Wilhelm Scream). När vi hade med favoritlåt till skolan i tvåan tog jag Astronaut (Amanda Palmer). Just idag känner jag dock mer förThe Ongoing Debate Concerning Present Vs Future (Miles Benjamin Anthony Robinson) eller H. (Tool). Just det.
Sak att göra: Dricka öl på Masthuggsberget. Eller klapa hest. Sen älskar jag att sjunga, men det glömmer jag bort eftersom jag gör det nästan varje sekund.
Sport: Jympa! Eller löpning, att springa milen på natten slår det mesta. Annars ridning så klart, men jag ser det mer som umgänge än sport.
Kläder: Min blå/brunrutiga herrskjorta från Maxi, utan tvekan! Fast ska jag ha mer än ett plagg blir det mjuka stretchjeans och bandteeshirt, det funkar alltid.
Film: Trainspotting
Bil: Jag tycker inte om bilar :( Radiobilarna på Liseberg kanske.
Serie: The Walking Dead eller Breaking Bad, fast de har inte gått på ett tag, så de jag följer nu, liksom alla andra, är Family Guy, Community, HIMYM och sånt.

Har du någonsin…

Gråtit över en pojke? Haha, när gör jag inte det!
Gråtit över en flicka? Så klart
Ljugit för någon? Också klart, fast jag tycker verkligen inte om det, inte ens om småsaker. Snarare böjer jag sanningen, får folk att feltolka vad jag säger, så slipper jag både ljuga och bli påkommen, haha.
Varit i slagsmål? Inte direkt, bara med min bror och min lånehund kanske.
Blivit arresterad? Usch nej, jag är svenskt rädd för konsekvenser och sköter mig alltid ypperligt.
Träffat någon från internet IRL? Någon från internet? Är det typ som ett land? Men inte träffat någon först på internet och sen bestämt träff, nej, det tror jag inte. Fast just det, haha, när vi var i Barcelona presenterade Petter faktiskt en person med att säga "He's from the Internet!"

 

Antal…
Gånger du varit kär?
Två eller tre kanske? Om alls. Fem, om man tänker på förälskelser, tror jag. Å andra sidan, kanske aldrig.
Gånger ditt hjärta brustit? Inte deppa för det, för vi har tejp! Haha, nej, men antingen kanske tusen eller snarare inte alls, eftersom jag fortfarande lever, uppenbarligen!
Hjärtan brustna på grund av dig? Sånt tror jag nog inte händer annat än på film.
Tjejer du kysst? Pussat ett par som jag minns, men kysst låter lite grövre och jag är ju sådär fin i kanten ni vet.
Gånger ditt namn varit med i tidningen? Jag är ju inte berömd nog :( Fast säkert någon gång, typ för Multi Kulti.

Senaste…
Boken du läste?
Igelkottens elegans av Muriel Barbery. Den gick fort.
Personen du fick e-mail av? Jag face-mailar lite hemlisar med Therese och Sarah om det räknas, haha. 
Personen du fick brev av? Det har jag faktiskt ingen aning om, folk skriver inte fysiska brev så ofta i dessa dagar. Det är synd.
Personen du fick sms av? Petter!
Gången hela din familj åt middag tillsammans? Oj, hela? Min äldsta syster bor i Umeå, så det händer inte så ofta, men hon är faktiskt hemma nu, så det borde bli vilken dag som helst! På mellansysterns bröllop på söndag kommer ju hela släkten vara, om inte annat!
Saken du köpte? En fånig vit klänning på Myrorna i fredags, som min syster bruden fick ha på möhippan igår! Fast jag köpte jättemycket sprit igår också, och pizza till tio personer. Hmm.

I väntan på att det b...

1 Läs mer >>
Ställde den jättestora frågan och höll andan i väntan på svaret. Fick tre ord tillbaka. Och nej, inte de tre som ska vara de finaste att höra från någon annan, utan bara tre. små. korta. ointresserade. ord.
Varför är inte samma saker intressanta för alla? Det vore mer rättvist då.

tre små ord

1 Läs mer >>

Här är en bild på mig...

1 Läs mer >>
Igår drack jag drinkar, shots, champagne, vin, umgicks med enbart kvinnor och dansade på nattklubb i högklackade skor. Allt jag har som bevis är ett brännmärke mella låren, för ja, jag tappade en cigarett utan att märka det och mina strumpbyxor brann. Att vara tjej är inte min grej.

WAKA WAKA

1 Läs mer >>
(och tydligen ser jag ut som jag lyssnar på Håkan Hellström)

Myrorna 60 kr

2 Läs mer >>
På skånska sjunger han, att blås upp och stick hål på mig, och blås upp och stick hål på mig igen, så får du mig ändå. Men alla med en hjärna vet, att det är inte så.

ensam kvar bland aldr...

0 Läs mer >>
fast jag är inte alls lugn, du måste vara Satan, lås in ditt skratt och leende, de är bara för mycket, haha, det är kul hur mycket man kan sabba på så kort tid! Aldrig förr har så få gjort så mycket för så många! HAHA nej, aldrig förr har så få gjort så lite för ingen alls. Ägd.

jag räknar mig lugn

0 Läs mer >>
jag: det är ytterligare en av alla saker som inte spelar roll.
du: ja, lägg det i den stora högen.
jag: finns det fler än en hög?
du: i den lilla lägger man det som spelar roll
sen slängar man bort den stora högen, så är allt plötsligt bra.
fantastiskt är det.
jag: vad finns det som spelar roll då?
du: det väljer man själv.

som en gammal vän en ...

1 Läs mer >>
Jag är nog, utifrån sett, en lustig person och nu är jag fulare än vanligt.

Dying in a bathroom i...

2 Läs mer >>
Jag kollade tågtider till Åmål igår, trodde jag, men tydligen var tåget vi skulle ta en buss på busstationen, och där var ju inte vi... men det gick ett tåg till Kristinehamn samtidigt, så vi åkte dit! Vi promenerade runt centrum, satt i gräset och fikade, satt på ett bokcafé och fikade, pratade och pratade, fast mest jag, som alltid, haha :c Åh, jag kommer sakna ihjäl mig varenda dag det kommande året, när hon är au pair, SARA jag vill tillbringa mitt liv med dig, stanna här plz, vi kan gifta oss!

Vi skulle till Åmål, ...

1 Läs mer >>
Jag ensamshoppade en pojkskjorta. Den är grön och sitter inte jättebra. Den ville jag ha. (Dig också.) Sen kom tre vänner och gjorde min dag. Tack.

Idag var en äckligt d...

1 Läs mer >>
skriker och kastar saker för det är jävlar så mycket lättare att vara arg och hatisk än ledsen och förvirrad.
omvärlden kanske inte håller med. shit on all of you cunt faces then!!!
beställde precis denna skivan för 24:50 på CDON. skulle köpa denna också, men när jag gick till kassan var den slut. FÖR HELVETE. jag har den på repeat för att blåsa liv i mitt sömndepriverade djävulshumör istället. så jävla bra.

FUCKING LOL!!!!

//scratch my eyes out...

2 Läs mer >>

Inatt sov jag inte en blund, men jag pallrade mig tappert iväg till körskolan ändå, bara för att ha min körskollärare tala om för mig att jag såg jävligt ofräsch ut, så jag fick inte köra. Gött, visst, för jag hatar att köra bil, men jag är butter ändå.

Nu ska jag öva brudsminkningar på min syster.
I'm a failure, oh, I'm a failure.

Nyckeln till framgång...