1 Läs mer >>
Skriver lite levande dokument, då. Jag har så många goda egenskaper att företagen kommer slåss om mig! ..i synnerhet de egenskaper jag hittar på.
22:52Längtar tills jag och Saran går dit och fikar VA, hoppas morotskaka är lika gott som laxsallad, mhmm.

GOODNIGHT ELEPHANT


men vad blir det?

89

1 Läs mer >>

M E N H U N D R A F E M T I O S P Ä N N H.A.P.P.Y.F.A.C.E
18:20

Har träningskläder på mig för första gången sedan förra söndagen, blir typ nervös för att jag är så förkyld att det kommer gå åt pipsvängen och för att det är det roligaste passet, så jävla jobbigt i vanliga fall, ÅH, det är så roligt.

Köpte biljetter till Göteborg för nästa tisdag, Henriksberg kommer bli ÅSMMmmMmmMMMMMM! Kanske. Jag kommer inte få dricka öl. Bra. Jag ska bli straight FUCKING edge. Längtar till Berlin också, med Ludde och Anton och kanske Evelina och Björn och Adam, tycker jag, och Sara, för det vill jag ÅHHEJ jag har så mycket att vara glad för!
21:41

Svettigt. Huvudvärk. Jävligt roligt, kändes som att komma hem, töntigt mycket saknad. Fast jag hade inte ätit innan, så jag dog lite. Är fortfarande hungrig. Mm, duscha och sova nu, det bästa i hela världen.

88

3 Läs mer >>
Gillar min lägenhet bäst när det är mörkt, den är så fin då, så mysig.

Igår var bra, då. Mm. Saknade Sara lite. Som vanligt. Känner att jag vill ha fest, riktig fest, med bara bra människor, för gå ut är lite överskattat. Ute är alla helt enkelt inte bra.
23:02Kanske där, kanske fyrahundra kronor.
Jag vet vad jag vill göra med mitt liv.

87

1 Läs mer >>
'm gonna rock högskoleprovet till Canada day

85

1 Läs mer >>

nej usch va

MAGNESIUM

1 Läs mer >>
Gillar inte dagen, nej nej.
DIILoD och Bronx kanske gör oss gladare.
De tog nog mer blod än jag hade, jävlar vilken huvudvärk jag fick. Hon missade säkert kärlet också, för mitt armveck är svullet och ömt.
Gillar inte dagen, nej.
Léon tittar på mig över datorskärmen. Han är fin.
16:21Jag dog.

19:22Aj i läppen?
Assymetriskt ansikte jag har, förresten.

84

1 Läs mer >>
SIX REASONS TO BE A MURDUREROh, hehe, peppar det muntliga på fredag, förutom att vad jag än säger låter jag 1) som en kanadensare 2) som en newzealander. Ibland kommer det en engelsklärare från sextiotalet också, fast hon är lite het. Det gäller djur, alltså, jag vet att Bibeln tydligt säger att man inte ska dräpa människor, så dum är jag inte. Funderar på att vara kontroversiell nog att ägna en kvart åt att jämföra dagens djurhållning med Tredje Rikets dödsläger. Fast då kanske hon tror att jag skojar.

Jag har haft på mig samma tröja sedan i söndags. Febersvettig och fin. Funderar på att gå utanför lägenheten frivilligt idag.
15:49

Dödlig promenad.
Gör våfflor.

83

1 Läs mer >>


quiet like an elevator
even the walls are scared

här är bara jag och mina väggar
dagar tillbringas i dvala
det susar i öronen
vackra ord försvinner bort med den stilla stormen
kan inte minnas hur länge jag suttit här

82

1 Läs mer >>
själv ser man rätt fräsch ut då, med igenmurade ögon och svullna körtlar på i princip alla ställen man kan ha svullna körtlar, typ Magen, så Magen är ännu större idag. man inser väl att det där jympapasset igår inte var det smartaste draget, men ändå, träningsvärk på allt annat är väl inte helt fel? man har gjort smoothie-sorbet, i alla fall, så kanske halsmandlarna kyls ned en aning varefter man kan äta riktig mat. skoj, tycker man, mycket skoj.
18:42

Hål i öronen är fult. Och svårt att bli av med.
Så jag använde en hovtång. VADÅ de satt ju som fan och jag hatade hur de kliade, fast sen fick jag ta i som fan, så jag trodde örat skulle lossna.
Nu ser jag att han satte dem fult nära varandra.
I synnerhet eftersom mina örsnibbar är enorma HEJ DUMBO.
Hål i öronen är fult.

Jag är hungrig. Ska nog trycka en banan EN HEL BANAN WHAT UP

81

0 Läs mer >>
jag vill inte inte alls inte ens lite jag vill helt enkelt inte     och jag mår illa
soppan är inte god heller

det får inte snöa igen fan för då måste jag tycka illa om vintern för att den aldrig tar slut trots att jag egentligen älskar vintern för att den är det bästa men nu nu vill jag verkligen inte nej jag vill faktiskt inte längre

sjuttiosju

1 Läs mer >>
St Patty's imorgon blir Guinness på Leprechaun.
Efter kören så klart.
Gonna be ÅSM

Gillar min kille som somnar i soffan.

dag 75

3 Läs mer >>

Beige gör sig tydligen bättre på bild, och är mer vår, men det är ju också den tråkigaste avsaknaden av färg i världen.
Svarta jackor, å andra sidan, har jag. Trettiofem.
Nå?

dag 74

0 Läs mer >>
¤ ridit
¤ jobbat, åtta timmar
¤ fått fräknar
¤ kört bil i en timme, var bäst på det
¤ ätit godaste pizzan och kollat på Stardust
¤ skrivit psykologiuppsats, tre sidor
¤ nästan gjort klart affärsplanen, åtta sidor
¤ punktat upp projektrapport
¤ insett att affärsplanen är metod, syfte, bakgrund, och att jag alltså redan har gjort en del av själva rapporten
-----> blivit lättad
¤ börjat läsa engelskaboken som ska redovisas på fredag

Sophia "Bäst" Laveborn

dag sjuttiotre

1 Läs mer >>
Puss förresten, den du adrig fick.

Projektarbetet suger, förresten, aldrig i livet att jag tänker bli miljövetare och driva projekt efter projekt, för det här är fan inte kul.
00:22

Bytte håll på luggen innan, mer väldefinierad look, friserad, stylish. Ett stort steg i en liten värld. Eller blir det ett litet steg i en stor värld? Allt beror ju på vad man prioriterar och så, men ja, ett steg var det i alla fall. Även om det låter ytligt.

Varför, åh varför, kaffe på kvällen? Jag har aldrig till fullo märkt effekten så som jag märker den nu, nu när jag borde, åh borde, måste, vill sova, så trött, behöver gå upp om åtta och en halv timme om jag ska hinna med en söndag också. Har så mycket att göra, så mycket som jag borde gjort redan. Börjar få ont i halsen också. Min kropp har slutat krampa i alla fall, slutat spasma, mina fingrar har fått färg igen. Reynolds syndrom kallas det tydligen, släkten är bäst, eller vad sa du?

Har du koll? Förresten, jag beställde en ny vårjacka. Jag har fem, okej, men jag menar, en är för stor, två är för små, två är trasiga, två är fula. Ja, fem. Ja, koll på cashen? Svar: nej. Men jag har koll på att jag inte har koll.

Mensvärk, haha, mina ben sprängs. Vad har man i benen ens? Bacon och blod och choklad och ben, inga äggstockar eller så, se, de borde inte göra ont. Jag ramlade under bilen innan och slog i båda smalbenen. Det gör ännu mer ont. Men jag körde för fort i vår nya bil. Skoj. Jag älskar bilar.

Jag är bäst.hittade h3h3 fina bilder i en mapp. fint. seriöst. fräsch brud.
g o d n a t t d å .

sjuttiotvå

1 Läs mer >>
Drar yra djupa adetag och längtar efter en ny tid, hoppas att det aldrig slutar kittlas i magen, att gåshuden aldrig lägger sig

dag 71

1 Läs mer >>
Jag tog med Nässla ut för första gången sedan hon kom hit. Gud, vad rädd hon var, hon skakade och hjärtat slog så jag kände det genom ett två meter långt koppel. Så kom Zacharias fram då, tjock och självsäker, och följde med oss när vi gick en bit bort, med raggen rest och hela tiden spanande efter faror. Han skyddade henne, liksom. Det var så fint, när hon gick och gömde sig hos honom, kröp ihop under hans mage, som i den reklamen. Mm, det var fint. Nu sover hon, dessutom. När hon sover är hon söt, för då förstör hon inte allt jag äger. Zacharias, däremot, är alltid fin.

dag 70