1 Läs mer >>

idag är vi snygga och...

0 Läs mer >>


rätt intensivt var det, ni vet, helt utslagna var de, tösera. kan vara evelinas sinnessjuka tryfflar. kärt.

regn utanför och blås...

0 Läs mer >>

min pojkvän är så fruktansvärt duktig att jag ryser så det gör ont i hela kroppen
längtar tills imorgon

sharing

1 Läs mer >>
stort och tyst.

vill gå ut med hunden

2 Läs mer >>
är ensam i ett stort hus, med en blöt hund som kommer lämna mig snart och göra mig alldeles tom. ett tag. sen kommer sara och evelina. jag har chips och melon och choklad och ingredienser till våfflor och en färsk limpa och åbro ekologisk. det blir nog bra.

det finns inte så mycket att göra här, så jag har spelat gitarr, hittat döhäftiga smycken i mammas nattduksskåp och tagit massa kort. jag hittade en bild jag ritade till mamma för tusen år sen också, en gång när jag drömde att eddy dog. så vitt jag kan minnas var jag jättestolt över den då, mm.. sen kom jag på att jag har en bränd skiva med elin sigvardsson som jag lyssnade massor på på högstadiet. ska väl se en stund på henne på lördag, när jag ändå ska betala en hundring för att se min underbara pojkvän spela sin häftiga musik.

do you mind me asking...

3 Läs mer >>
kollade på en midsommarnattsdröm i berättarladan igår. gör det.
nu provar vi kläder.

livet är ett moln

0 Läs mer >>
att kläderna jag och mamma beställde skulle komma vecka 29. det gjorde de inte. ändå stod det "leverans" i tisdags. åh, dåligt, jag som inte har så mycket spänning i min nuvarande vardag.

ett minus

0 Läs mer >>
Ludwig bakade stora, tunna thékakor, precis som jag vill ha dem, häromdagen, när jag mest låg och febergrinade.

dagens plus

1 Läs mer >>
hon stänger bara munnen när hon ligger ned, så hon ser inte alltid så korkad ut, jag lovar.
det bästa hon vet är när man kliar henne i ljumskarna, så hon brukar diskret lägga upp bakbenen i soffan och sitta där. då räknas det inte som att vara i soffan, sa hon. smart chei.
förövrigt är hon rätt barnslig och hetsar upp sig ibland när hon är rastlös och cpleker med sina enorma tänder och hela sin tyngd. sött, typ.

Ida

0 Läs mer >>
jag har varit sjuk i tre hela dagar. är det inte fantastiskt fasansfullt så säg? jag var och tränade i måndags kväll, kom hem halv nio, gick ut med hunden, mådde prima. jag gick och la mig sen och kunde inte somna, för jag hade tydligen över trettionio graders jävla feber. ni frågade inte, jag vet. ingen frågar.
tänker på:
1 - jag skulle vilja gå och lägga mig, men gör jag det kommer jag med säkerhet vakna klockan fem, eller i alla fall klockan sju, för att släpa mig ut med Hund. jag hatar att vara vaken på dagen.
2 - ludwig har åkt hem över natten. tråkigare. han har passat någon annans hund som jag ska passa i tre dagar nu. brave.
3 - nej, jag glömde, jag har typ alzheimers när jag är sjuk
4 - jag har tagit penicillin i två jävla dagar och jag kan fortfarande inte svälja, vad är det för jävla skit? mina halsmandlar går fan ihop när jag stänger munnen och även om jag låter roligt när jag pratar så är det fan inte roligt
5 - jag är faktiskt lite glad, för febern har gått ner från 40.1 till 38.6. min vanliga averagetemperatur är typ 36.5. biff.
6 - min lånehund dreglar åt helvete. när hon är varm ruskar hon på huvudet och är en jävla vattenspridare.
7 - min lånehund är fin och rar och även om jag dammsög imorse är det hår överallt.
8 - hon heter ida.
9 - Nässla var en dahling och smög fram och nosade på Ida när hon sov
10 - jag har några dåliga bilder som jag fick redigera åt helvete för att hon skulle synas, men ändå, hon förtjänar lite uppmärksamhet. jag med.

day of disease: 13627...

0 Läs mer >>
mindre perfekt väder att gå ut med min håriga luns, ville bara säga det också, men jag borde, om inte annat för att kompensera för den misslyckade promenaden inatt när vi tog sönder grannens staket och jag ramlade ner i diket mmmm stackars hund.

perfekt jävla Tool-vä...

0 Läs mer >>

oh be mine

3 Läs mer >>
Hej. Jag lyssnar på Taking Back Sunday. Nu är det sagt, sluta hånle och återgå till din vardag.

Jag beställde just en klänning som jag aldrig kommer våga använda, för att den var apsnygg och lite party och jag känner mig lite party. Fast det är jag inte.

Ludwig kommer aldrig hem igen.

party mode

0 Läs mer >>

kom då

2 Läs mer >>
embracing the fact that jag nog är en dålig flickvän. TACK FÖR INFÅN.
En sak till bara, jag tycker att Sara Friberg är bäst. Tänkte att man kunde säga det i både tal och skrift. Säga att det är skönt att ha kompisvän, som jag nog är dålig på. Jag säger inte att jag inte gillar mina katter eller Hund eller Häst, men de är inte alltid bra på att ge respons. HEP.

hurts to say but i wa...

1 Läs mer >>

we made friends