0 Läs mer >>
- får en liten ångestknytnäve i bröstet varje gång jag tänker på... vad som helst som inte innebär att stanna under täcket. men sånt går ju över, det har man lärt sig. kanske släpper den iväg mig till skolan på måndag. vi väntar.

+ all the clanger best xx

I'll be face down in ...

1 Läs mer >>
Jag kan väl erkänna att det var rätt gött att träffa A Wilhelm Scream i Bristol. Litegrand bara.

Famous friends and fa...

1 Läs mer >>


Lite fint att vara hemma när han klamrar sig fast vid mig och gnider sin fuktiga nos mot min haka gång på gång.
(Titel: The Weakerthans - Plea from a cat named Virtue)

And I'll cater, with ...

1 Läs mer >>
Skolstarten har redan varit, men jag skjuter på den lite till. Njuter inte av den alls.

Mest vill jag bara vara göra absolut ingenting; baka bröd, sova halva dagarna, titta på film och inte orka städa för det kan jag göra imorgon. Stanna hemma om kvällarna, dricka thé och krama katter.

Sen vill jag bli trött på det och göra ett ryck, möblera om hela lägenheten (för just det, jag har en flat mate nu) och spendera en hel dag på IKEA och två dagar med att sätta ihop allt.

Sen, sen vill jag köpa nya böcker och pennor som luktar bläck som man kan tugga försiktigt på utan att bita av flisor av plast och jag vill träffa alla jag inte sett på hela sommaren, köpa kaffe innan föreläsningen och ändå inte hålla mig vaken mer än femton minuter, skratta bort seminarier och ändå på något sätt lära mig saker och känna att jag någonstans ser fram emot resten av livet.

Men nej, nu är det för sent för allt det här. Kanske nästa år. Om jag inte bränt ut mig till dess.

The sun shows no merc...

2 Läs mer >>
- Kom hem från London klockan tolv i förmiddags, efter kall hård sömn på flygplatsgolv och inte hinner man ta igen sig förrän man måste till skolan, varefter man får remiss till akutröntgen i Mölndal och man spenderar dagens resterande åtta timmar på sjukhus bara för att allt ska sluta med "det är för svullet för att jag ska kunna se om ledbandet är skadat, men det går nog över snart" och bittra utmattade tårar väntande på spårvagnen i kylan och magen hopsnörd av övergiven ynklighet.

- Det göt fortfarande så ont i mitt krossade ben att jag knappt kan sova.

- Kan inte släppa att han gör såhär emot mig igen. Man får inte bry sig.

Glad att vara hemma sa du? Nej för fan.

Glad att vara hemma!

1 Läs mer >>
Det är populärt med blogg har jag hört.
+ Frasses FixarFest i år var det bästa någonsin
+ jag åker till London imorgon
+ hänger med Paul i Brighton på söndag
+ ser mina två käraste band på måndag
- har en spricka i benet och två meter blåmärke
- hade en spricka i samma ben förra året

Gott, men inte juice.

1 Läs mer >>
Det tog säkert en halvtimme innan förnuftet skrek att FÖR HELVETE han har gängat den jävla dansaren lika länge som i hänge, nu ska du fan må dåligt! Men ja, i stunden så glömde jag det. Jag tror inte att känslor är min grej, men jag hade en sketfin, askort kväll; folk ansträngde sig för att träffa mig och och och Sean kommer hit om tre dagar och jag är SÖNDERPEPP.

Let it rain all day o...

1 Läs mer >>
Hej bloggen. Jag har bilder från bröllop som jag skulle kunna lägga ut. På armen sitter ett fantastiskt bläckkonstverk som William gjorde för två timmar sen. Idag tabbade jag mig på jobbet, inte värre än andra gjort, inte egentligen så att det fick någon effekt, men ändå så att jag blir väl medveten om hur icke-perfekt jag är. Skam, inte sant? Om exakt en vecka möter jag upp Sean i stan, i Göteborg alltså, i Sverige. Förövrigt spelar Alice Cooper just nu. Jävligt coolt. Orkade inte bry mig. Det finns alltså en hel del att visa, berätta, fundera kring, men ja, jag är sån nuförtiden; jag orkar inte.
Okej.
Jaha.
Jaja.
Jag dricker vin.

12.08.08

2 Läs mer >>
Så, nu har jag varit sjuk i åtta dagar.
Vill träna så mycket så jag går sönder.
Slitig vecka på jobbet, men ja, det är klart det är skönt att känna att man fyller en funktion ibland.
Inser att dåligt självförtroende gör mig elak mot eventuell intresserad annan part. Men när ensamhet och singelliv låter en sova elva timmar och göra svampstuvning till frukostmed P3s fredagsflirt i bakgrunden, är det väl knappast en förlust att vara en del i detta sakta men säkert ödeläggande individualistiska samhälle? Nä för fan, jag har ju katter, jag har det bättre än alla andra! Dessutom har jag gött kaffe som fan.

Fredagsflirten.