0 Läs mer >>
Coffee Project - This Is Me Getting Over You In Two Chords Or Less

You always wanted a s...

0 Läs mer >>
efter två månader sa han att jag inte låter folk lära känna mig och jag svarar ironiskt att där satte han huvudet på spiken. efter några dagars bearbetning kommer jag fram till att han har rätt, men det är lättare att vara oseriös och antyda att det finns ett djup bakom den skeptiska blicken, för så länge ingen kommer för nära kan det inte motbevisas och så länge ingen kommer för nära har jag kontroll.

Last night I dreamt s...

2 Läs mer >>

John Cusack i High Fi...

0 Läs mer >>
Jag stannar hemma ikväll och gör på så vis kanske inte bort mig riktigt lika mycket.
Ibland känner jag att mitt liv borde vara en sitcom.

Annars då? Adam stryker i vardagsrummet. Cool story bro.

Avgå!

0 Läs mer >>
+ veckans första sovmorgon och jag gick inte upp förrän 08:07!
+ amerikanska julpannkakor* med äppelmos till frukost
+ bra tentareslutat visar att jag också kan, om jag vill
+ breaking bad
+ katter
- mitt beslut att aldrig mer använda kemisk hårfärg känns jävligt tungt idag
- inget besök av min favoritskotte över jul
 
* 1,5 dl mjöl - 1krm salt - 1 tsk bakpulver - 1 tsk kanel - 1 tsk ingefära - 1 tsk vaniljsocker - 3 dl havremjölk
 

Oh, naive little me!

2 Läs mer >>

when you're feeling s...

0 Läs mer >>

läääsa Rooockyyyyy

1 Läs mer >>
Man får ett stort ego att ha dåligt självförtroende: ingen ser mig, ingen tycker om mig, men ändå spenderar ALLA sina dagar med att tänka illa om mig. Ett stort ego står ivägen för vishet, vare sig det är stort och uppblåst eller en stor svart kladdig filt som täcker hela omgivningen. 
Projekt självförändring: dämpa egot.
Över och ut.

Allt jag lär mig komm...

1 Läs mer >>
Jag fick paket från mig själv, oj grattis!! Veganskt och naturligt och bara lagom tantigt. Rock on bitchz.

SATAN vad jag ska dus...

0 Läs mer >>
Idag lärde jag mig att jag borde gå upp vid fem på morgonen för att hinna få min dagliga dos av mindfulness i sällskap av en kopp thé, innan jag tjackar en balja kaffe vid åtta-snåret och ba POW ninjar all over the place!!!!!!!

TJENA.

0 Läs mer >>
If I had a moment for every moment I regret 
Then I'd be living twice a life it seems 
If I had an ounce of sleep for every ounce of sleep I've lost 
Then every ounce of you would haunt my dreams
 
the game - aaron hibbert

The question is, has ...

1 Läs mer >>

-

0 Läs mer >>
-

maybe there's nothing...

1 Läs mer >>
Ja, vad ska man säga..? Vi spenderar veckan på en högstadieskola, Olivia och jag, med en socionom och hennes problembarn. Allt mina trötta, cyniska ögon annars ser är död och förintelse, hopplöshet och ångest, men här, bland trasiga barn med ljusa ögon, finns så mycket värme och energi, framåtsträvan och upplysta vägar att det värker i revbenen. Och de vuxna, vad de bryr sig! De ser eleverna, skämtar med dem, lyssnar på dem, tilltalar dem och det märks så väl vilka möjligheter man erbjuds att påverka någons hela framtid. Ser Sophia ljus i tunnelns slut? Ja, kanske en gatlykta i alla fall.
Så lite gör så mycket.

Idag såg jag världen ...

0 Läs mer >>
Hur botar man bättre en förkylning och post-tenta-utmattning som ohämmat kastar sig över en? JO, man åker till mamma! Och så tar man Olivia med sig och traskar i skogen med häst och hund och sitter framför brasan. Så gör man.
 

Ack Wermland..

3 Läs mer >>
Jag lägger blåa slingor eftersom tentan är klar och ikväll är det maskeraaaaaaaaad! OJ VAD ROLIGT!!!! Med våldsamma ryckningar och osmickrande vrål slet jag sönder en skjorta, jag tänkte att ljudeffekterna i handlingen skulle få det att se mer realistiskt ut lolzzzz.  Jag vill skänka en tanke till mina favoritpojkar som var med om en bilolycka i Polen igår och deras bil är bortom räddning.  Så orolig jag var hela dagen igår ska jag fan aldrig skaffa barn, men de är vid liv och hela allihop i alla fall, fina fina pojkar. Okej att alla som läser här säkert har mig på facebook, men om ni har en tia över så behöver de verkligen all hjälp de kan få. egosatthedoor.bandcamp.com, kolla bilden bara, så fina, och där kan man ge allt ifrån en krona till ... ja, mer än så. Puss på er.

The world's about to ...