1 Läs mer >>
men vi ska på dinner-and-a-movie-date på fredag och jag peppar filmen så jävla mycket!!!

ludde är jävligt g...

2 Läs mer >>
tänkte i förrgår att Ænima är min favoritskiva, men nu kom jag på att Lateralus inte är så dum den heller. jag höjde jättemycket, så var det en tant ute på parkeringen som blängde mot min balkong. äsch. funderar på att tatuera in lite tool också, kanske. den söta lilla figuren som är där i videon där kanske kan hålla Miles sällskap på mitt ben.

titta på den här! jag älskar den.

over thinking, ove...

2 Läs mer >>
hatar att gå in i sovrummet där det ligger en sovsäck och min enorma converse-bag med stormkök, stickad tröja, handduk, och min PCFväska med två par shorts, en klänning och två linnen. hatar att jag inte orkar packa upp det, hatar att jag vet att jag inte hade klarat av att åka ändå.


kom på att när sara och evelina båda åkt, kommer ingen titta in här ändå. ska sluta skriva här. fast nej, för jag hittar inte min kalender/dagbok som var alldeles ny och lite onödigt dyr. hatar det. tröstköpte töjningar och tunnlar och en plugg, för 560 kronor istället. börjar töja ett till hål. åh.

gråter över spilld...

0 Läs mer >>
tufft läge när Pojkvän helt plötsligt började brinna och man såg drömmar om Världens Bästa Skate-Punk gå upp i rök, så att säga. NoFX, Venerea, Wiehe, Dan Berglund, Sick of it All, jag menar, de är ju mina, det var ju som om någon gjort festivalen för min skull. Tur att jag inte är någon festivalmänniska och alltså troligare har det bättre hemma.

Kan man åka ensam till Oslo på onsdag kväll? Nej, jag hatar Oslo, det är trångt. Men jag växte upp till NoFX, de är typ det bästa jag vet. Nu vet du, också. Hephep.

179

2 Läs mer >>
inge gördigt att få skjuts till Borlänge på tisdag då!

178 del II

2 Läs mer >>
i onsdags klippte jag mig och färgade håret, fast det blev inte så bra, för det blev liksom ingenting, så eftersom ludvig inte svarar i telefon gjorde jag lite mer idag. det blev bättre.

178

0 Läs mer >>
och långsamt lägger sig lugnet,
luften är lätt
och lögnerna låter sig lossas
längtan lindar sina långa trådar kring livet,
lockar med löften om en lycka som för alltid låter dig le

-

0 Läs mer >>
I AM AN ACCIDENT WAITING TO HAPPEN I'M LAUGHING LIKE MAD AS YOU STRANGLE THE CAPTAIN MY PLACE MAY BE TAKEN BUT MAKE NO MISTAKE FROM A LITTLE BLACK BOX I CAN SAY WITHOUT SHAME THAT YOU'VE LOST DO YOU KNOW WHAT YOU'VE LOST?

oh goose bumps OH GOOSE BUMPS oh still the finest thing around oh GET OFF MY SIDE OF THE STATE

so take whatever you'd like, i'll strike like the states on fire, you won't sleep very tight, no hiding, no safe covers, make your bed and now lie, just like you always do, you can fake it through the papers, but i'm on to you, i'm on to you, i'm on to you, i'm on to you

177 pt II och Dres...

1 Läs mer >>
Sara bakade och vi mest kom dit och blev ganska mätta. Bra, tycker jag.

177

1 Läs mer >>

gjort i helgen då?

1 Läs mer >>
det gör ont och det är jättesynd om mig. derrrrrrrrrrrrrrrrr.
MEN SERIÖST, vad är jag, tre år? sjukvårdsrådgivningen tycker att det bara är barn som får öroninflammation. diss-kremering.

"Ibland spricker trumhinnan och var rinner ut i hörselgången."
OMNOMNOMNOM

"Små barn kan ha mer diffusa symtom som dålig matlust och allmän irritation."
hehe, jao, rätt irriterad är jag faktiskt. Jag minns en gång när jag fick det och satt och grinade och inte kunde äta, och min syster hade panik och tröstade mig med att kycklingen redan var död, så det var okej, sen petade hon litet på den för att stödja sitt påstående. Men det var ju inte dääärfööör jag grät! h3h3 FYFAN vad ont det gör.

Min hals gör också ont. Mina halsmandlar typ stöter i varandra, känns det som. Jag har ingen glass kvar. Åh, tusan.

:(

3 Läs mer >>
när man bedövat halsen med glass och kan andas igen, inser man att där finns fler för- än nackdelar med att vara sjuk. huruvida man bör operera bort halsmandlarna eller ej är desto jobbigare. utan dem slipper jag vara sjuk jämt jämt jämt, men jag är ytterst tveksam till att låta en främmande människa ta sig friheter med min kropp när jag inte är vid medvetande, för pengar dessutom, för att inte tala om att rösten kanske förstörs. vore det ändå inte döden att inte kunna sjunga? en sorglig historia om en operasångerskas karriär som dog innan den såg dagens ljus ACK JÄVLAR va.

20:42

så jävla fin film, så jävla fin film

171

1 Läs mer >>
.. att vara sjuk är dåligt för ekonomin.
HELVETE vad min pojkvän är snygg och SATAN vad jag älskar min soffa.
Åh, det låter som om han diskar nu. Pojkvännen alltså. Han sjunger vad låter som operett också.

nagelpolack

0 Läs mer >>
feber och ont i halsen och illamående och för många jobbtimmar redan avklarade och en cykelsemester som får ta en annan karaktär, en annan gång och en korkad brud som tagit min häst. men okej, jag är glad ändå. bra jävla helg! imorgon ska ludwig köpa glass till mig och hålla mig i handen medan jag ser på avsnitt efter avsnitt av sex and the city, eller vad annat tjejer gör för att pröva mäns tålamod. sen ska jag bli frisk.

äsch.

1 Läs mer >>

ABITUR MACHT FREI

1 Läs mer >>
jag vet inte vad det är jag lyssnar på, men ansiktet blir stramt av yr lycka som svämmar över, snurrar i huvudet.
jag lever världens bästa liv.

168