0 Läs mer >>
best friends & missed friends
idag saknar jag allt så jävla mycket, saknar alla
"hem"
a time rather than a place
men bara idag

Våra sista dagar som ...

3 Läs mer >>

Fint.

0 Läs mer >>
[egentligen är du inte kär i mig och egentligen är det okej med mig för jag blir aldrig kär i nån sånt där är slöseri med tid]
men idag är det måndag och det är kväll och jag är utmattad och just nu känner jag ändå inte för att göra annat än slösa bort min tid i alla fall i några timmar till

en kyss att bygga en ...

3 Läs mer >>

Kul grej, förresten!

4 Läs mer >>

How do you feelmjölk ...

2 Läs mer >>
igår hade vi fin(al)sittning och blev officiellt ettor istället för nollor, hur fint låter inte det? alla mina nya vänner var fruktansvärt tjusiga och trots min bakfylleutmattade kropp och trots att jag var på väg att gå hem efter att jag hade somnat stående i trappan, dansade vi tillsammans i extremtempo hela kvällen. sen gick vi på klubb på RioRio, första gången på klubb för mig, på riktigt, verkligen fruktansvärt himla jätteroligt, och i två minuter var jag förälskad som aldrig förr, sen försvann han, eller så försvann jag, eller så minns jag inte riktigt om han ens fanns, men jag är glad ändå, för nu känns det lite som att allt kan bli bra. finns det en så finns det flera, inte sant? promenerade en försiktig evighet genom ett långsamt vaknande Göteborg med en annan himla fin grabb när allt stängt och alla gått hem, sen blev vi väckta av hans mamma klockan 14:27 och fick frukost och hon sa att hon tycker värmländska är vackert.

en vacker dröm//no co...

1 Läs mer >>
upp och ned och ut och in och vad vill de mig när de inte ens är de som jag vill något?

Jag förstår inte

1 Läs mer >>
Berättade jag om Hannes grymma spellista? Den är fantastisk, den är på varje dag, den har en sådan musikalisk finess.
Han sjunger ju i ett sinnessjukt bra band dessutom (tydligen det enda jag någonsin pratar om, förlåt) och de släpper sin EP 1 november, men man kan faktiskt lyssna på hela på deras bandcamp. Hold Hands, så klart. Duktigaste grabbarna på Västkusten, himla fräcka.

September

1 Läs mer >>

Favoritgrejen i lägen...

1 Läs mer >>
..du har allt smink i väskan och tycker det är en bra idé att ställa ifrån dig den på en knöfull krog. köpte ju en ny flytande eyeliner så sent som i måndags, för mina superknappa slantar. borta, along with mitt favoritrouge, min favoritmascara och lite sånt. rutinerat!

Dansa, fastän

2 Läs mer >>

True colours, Kontiki...

3 Läs mer >>
Planen var en mil i skogen, men ett snubblande steg utanför dörren och jag drunknade, så jag städar och tar fula, sneda bilder på mitt fina, alldeles för stora hem så länge.
Bytte all den musiken jag älskar, men som inte är min mot såndär pop som är ganska mysig och ganska tråkig, men som i alla fall inte påminner mig om någon annan alls.
Tänker på att jag tycker om att mina fönsterbrädor är i sten.

Vilken del av mig spa...

0 Läs mer >>
mina nyfunna gamla bekanta tjatade med mig på spelning igår, fick den där vara-tretton-smyga-in-på-UNO-känslan, jaha, jaja, världen är liten, så liten. bytte små edge-pojkar mot ölhävande "brandmän" och "poliser". liten tjej vaknar med kräkshuvudvärk och skiter i allt med fräck musik i bakgrunden. bak-grund. bakar bröd. fattig.

I know why dinosaurs ...

4 Läs mer >>
Lyssnar bara på Norbert med vänner, samma tre låtar om och om igen. Dansade knappt igår, åkte hemifrån redan halv nio, men vi gick aldrig dit vi tänkte gå och ändå åkte jag inte hem förrän klockan sju imorse. Hann orsaka mig själv en del emotionellt smisk på den tiden, men mest var det nog bra. Kraven har blivit så höga bara, det är allt.
Sockan (Sokrates) på bilden, sista jag tog innan jag lämnade över henne till min bror och hans tjej, åh, saknar alla Värmlandsdjur. Jaja.

[I can't stand this a...

1 Läs mer >>
hemskt ledsen tjej ibland. förstår inte att hon gör så mot sig själv om och om och om igen.

Is it okay, if I lay ...

0 Läs mer >>
Jag har inte sovit ut ordentligt sen Jesus fick sin första finne, så käre värld vilka förhoppningar jag har på denna natten, skadligt pepp!
Pepp på imorgon också, lång löprunda i Skatås och utelunch med Mutti, sen kommer Sarah och det blir hemmamiddag följt av kings-calor-riorio-gudvetvar, dansa benen av sig och inte fastna i vasken, ses där världen!!! hörde att det var födelsedagsferre också, men sådana kan man inte lita på, jaja, nu vet ni det också.

Did you have a hard t...