0 Läs mer >>
Jag tycker hemskt mycket om Ludvig, och det är bra, för jag klarar inte av hur jävla illa jag tycker om en främling ibland, eller framförallt mig själv. Han kan göra det mesta bra när det går nedför.

I hope I ruined you, too, that I wasn't beaten to the punch.

Det är galet vad musik kan göra.

Hug what? Why should ...

1 Läs mer >>
Det är konstigt att jag skriver blogg, för jag tror inte att jag bryr mig om folk läser eller inte, det verkar onekligen inte som att jag vill att någon annan än jag ska läsa, men om jag inte hade velat ha uppmärksamhet hade jag ju inte skrivit på internet. Det finns fortfarande papper och penna. Tror jag. Men liksom med allt annat kan man ju aldrig veta säkert.

Konstigt är det också att jag rasar över Systemets kontroll över oss och hur vi inte gör något för att förhindra det, samtidigt som jag bjuder ut mig till det, blottar allt jag inte visste fanns inom mig.

Människor är avskyvärda och jag skäms över att jag är precis som alla andra. Fast det är jag väl inte ensam om. Mest skäms man ändå över sin oupphörliga strävan efter att passa in.

Äckligt.

einzzweidreinazipoliz...

0 Läs mer >>
..och jag har tråkigt.
Hej.
Mitt hår vill inte bli lockigt, och när jag kom till skolan imorse tappade jag min lins, så jag åkte hem, och bara för att jag itne orkade åka tillbaka kommer jag missa att leka med de söta små ettorna. Jag vet inte ens vilka som går i den klassen. Det kanske inte gör så mycket, för jag hatar att leka, men ändå!

Istället såg jag på eternalsunshineofthespotlessmind. Jag tänkte promenera också, men jag glömde bort det och somnade på golvet.

Jag önskar att min pojkvän vore här. Det är som att jag itne får plats i mitt huvud, det är så mycket där som strävar åt tusen olika håll, sliter och drar i mitt hår, gör mig uttråkad rastlös och ändå så vansinnigt orkeslös att jag till slut sitter på golvet och stirrar in i väggen med en klump i magen. Önskar att jag någonsin kunde orka vara som jag vill, göra det jag vill.

Rida vore bra.

Samtidigt som jag såg på film gjorde jag ett par örhängen. Jag hade tänkt att de skulle bli fina. Det blev de inte. Jag har dem på mig ändå.

Jag skulle vilja ta kort också. På k'nslor. Men jag orkar inte. Dessutom räcker batterierna i typ tre minuter, och jag måste alltid sikta i tvåminuteroch57sekunder innan jag trycker av, och då hinner jag inte ens se bilden innan kameran dör. Såååääääreeeeeeee.

Kram?

JAG FÅR PANIK!

0 Läs mer >>
Jag blir glad av att vara i skolan.
Kanske för att det är sista gången ett sommarlov tar slut.
Kanske för att jag kommer slippa skolan, snart.
Kanske för att jag trivs?
Kanske för att jag kommer läsa jävligt roliga kurser.
Troligen, dock, för att jag tycker om rutiner.
Sorgligt.

Vår nya mentor är, icke desto mindre, aldrig förr så fager som när hon iträder rollen som, just, mentor.
Puss på henne.

sol.