0 Läs mer >>
Sara bjöd mig på pannkakor i utbyte mot att jag gned henne lite.
Mycket rimligt utbyte, vill jag påstå. Fin dag.

151

0 Läs mer >>
men finns det någonting bättre än att vara socialt handikappad och därför sitta hemma istället för att ha trevligt någon annanstans, endast för att man inte visste exakt hur det skulle bli.

22:29

Ludwig kom hem med choklad, sen köpte vi varsin kebabrulle och betraktade solnedgången från piren. Det är ett fint liv man lever, trots allt.

23:19

Blev på dåligt humör och känner att ingenting är som man vill att det ska vara, även om man inte skulle hålla med om det, om man orkade vara mogen och tänka efter. Just nu är jag ändå ingenting av allt jag vill och jag har ingenting av allt jag vill. Firar tillfällig nedgång med en hyllning till en av alla de saker jag tycker att livet vore mer värt om jag hade;

150

0 Läs mer >>

lost in the love of y...

1 Läs mer >>
Jag vet inte vad jag ska ha för ring på balen, som ska passa till både metallörhängena och ödlan :c
från början ville jag ha den sista, men den är kanske inte så himla elegant, mer bäst.
mmhjälp, säg ni, ni som ivrigt iakttager mitt varje andetag.

149

0 Läs mer >>
åh, jag är glad idag, för allting började åt helvete, sen kom mamma med nybakat bröd, så jag åt mysfrukost och bläddrade bland gamla foton medan hon städade min balkong, varefter vi bar ut all skit som stått här så länge jag minns, dammsög och tvättade, så nu är det så himla fint. sen mest chillade jag med wictor i några timmar. han är fin. han slickade i min kaffekopp och åt min macka, fast den var liksom inte så god, så han kastade iväg den till en liten hund som gick förbi. mmhan är fin. Mariann, som äger stallet och som jag är lite rädd för, tyckte det var förbannat synd att vi inte får ha honom, så sa hon att hon ska prata förstånd med hans ägare när de träffas. det värmde mitt hjärta.
jag tänker nog bara lägga upp bilder på honom hädanefter h3h3 och bara skriva om honom, för han är ändå det enda jag tänker på h3h3

147

1 Läs mer >>
jag och mamma tar ledigt imorgon, för att säga hejdå till wictor hela dagen, innan de tar honom. det gör ont.

nässla kröp just in under soffan och fastnade. korkat.

146

0 Läs mer >>

I ain't going dancing...

1 Läs mer >>
gult är så jävla fint

145

0 Läs mer >>
det ligger en liten, liten tyngd i magen, gör mina rörelser lite långsammare, men det är okej, för jag vet att det kommer gå över snart. jag tror jag älskade min mamma dubbelt så mycket idag, för att hon tänkte göra detta för mig. man kan ju tycka, att om han inte har den fysiska kapacitet som hon vill ha, och om han därmed kommer att få mindre uppmärksamhet och tid än han behöver, vilket var fallet tidigare, då borde man kunna hålla fast vid vad man sade först, att han är värd någonting mer. är det inte skönt att när man väl blir förälskad, så är det i dem man inte kan ha? mest tycker jag synd om min mamma, för hon hade tydligen varit överlycklig hela tiden.

förlåt, men jag tycker om wictor. jag är i alla fall glad att motparten också gör det, även om jag tycker att hon kunde insett det lite tidigare.

144

0 Läs mer >>
Mamma tänkte tydligen ge mig en häst i studentpresent.
Synd bara att ägaren ångrade sig när de skulle skriva på pappren.
Mitt huvud bultar.
Åh, han kommer inte ens vara kvar.
Fyfan vad inte roligt allt känns just nu.

Wictor

0 Läs mer >>
jag skriver psykologi.


00:08

jag skriver fortfarande psykologi, det känns som om där inte finns något slut. tolv timmar framför datorn, vilken vidrig nackspärr man får! fast helt ärligt, jag har inte skrivit oavbrutet. det hade ju varit olikt mig! jag tog till och med en promenad till rimi för att köpa godis och kaffe och fick en hjärtstillande allergichock på vägen. jag hittade precis ett par shorts i min garderob, som jag haft i två år och nog aldrig använt. de är nästan likadana som ludvigs. det känns bäst i hela världen att han är här och är vaken med mig, motiverar mig.

godnatt då.

143

0 Läs mer >>
en luftig hjärna och ett lätt hjärta lurade henne att tro att det här var slutet, nu var det över, men när hon stannade upp och sneglade bakåt såg hon ett berg som sakta men säkert växte tills det täckte solen och allt som väntade vid horisonten. i princip. åh, uppsatser.

22:47

skriver en korkad uppsats i litteraturvetenskap som skulle varit inne för en dryg månad sedan, samtidigt som jag är ynkligt magsjuk, är inte det ambitiöst så säg!
23:23

två sidor i alla fall, för jag är bäst, men min mage gör så ont att jag gråter lite inombords, och jag vågar inte röra mig, för då får jag kväljningar som en get med tarmvred. kanske är det jag har. men fyfaaaaan, jag som bakat kakor tills imorgon och allt. å andra sidan är det säkert bara min ibs som spökar, vilket vore bra om det går över, å tredje sidan kan det betyda att det känns såhär hela jävla helgen. hoppas på matförgiftning? leverpastejen var trots allt möglig, upptäckte jag halvvägs igenom den. så går det när man smyger kött. FYFAN för kött. h3h3menokejhejdå

139

1 Läs mer >>
åh, glömde bort att jag skulle ha en engelskapresentation imorgon, på femton minuter sådär. kanske kommer det inte bli jättebra, kanske.

min bror och jag sprang en mil innan. min kropp hängde inte helt med, i synnerhet inte när han spurtade iväg sista kilometern och jag mest ville dö i en buske. det känns i alla fall bra att ha det gjort, och jag behöver bara bättra mig med fem minuter för att nå mitt mål med stadsloppet, så det är biff. säkert att ingen vill med?

138

0 Läs mer >>
i know what
she wants
but she's never
going to get it
make up your mind or
you better forget it
mitt liv är, åh, så intressant, och, åh, tre besökare om dagen, alltså en, 
som inte är vi, och hon snurrar snabbare snabbare och kroppen är ett 
blåmärke som långsamt lyfter från marken

21:13

åh, på tv klockan tio, undrar om man orkar vara vaken så länge. det gör man nog.

137

2 Läs mer >>
vill pierca mig like crazy, kanske hellre än tatuera mig, men fan att jag inte har råd. överväger att göra det själv istället.
kollar igenom en awesome blogg och vill göra något kul med naglarna, men jag har aldrig klarat av att ha för många möjligheter. åh.


23:45

åh, jag orkar inte gå ut och springa en mil imorgon bitti, innan jag åker till stallet klockan elva, varefter vi ska föllsedagsfika hos kaPutte, varefter jag ska hem och städa innan det kommer folk, för helst vill jag sova hela dagen. blev medlem på jogg.se i alla fall, som sara sa, och det kändes bra att se att jag sprang åtta och en halv kilometer, när jag trodde att jag sprang knappt sju. peppar stadsloppet lite mer nu.

133

0 Läs mer >>
klart man saknar, saknar nyhetens långa nätter som tog slut så fort, att utforska varandra inuti och utanpå, att sakna varandra, att hata varandra, klart man vill att du ska vara här, men det kan man inte säga, man kan inte visa sig sårbar förstår du väl, inte erkänna att du betyder allt, om du inte redan fattat det, pucko.
The Brian Jonestown Massacre – I Love You

132