0 Läs mer >>
Vad ska man säga? Jag åker till Bremen om en timme, med min familj och Adam och Elina. Imorgon åker vi till Brugge och dricker öl, bor på vandrarhem. På fredag kommer Rebukes glada gäng och Dantes glada gäng och vi ska dela camp med River Jumpers glada gäng, för då äre Groezrock. Kommer se hälften av alla band jag någonsin älskat på lördag och söndag. Refused(!!), ni vet. Lagwagon. Rancid. FUCKING BELVEDERE. Vet inte liksom, vad kan amn säga mer? Kameran har jag med, vettet lämnar jag hemma ååååh jaaaaa

Nurå

2 Läs mer >>
hjärnan är havregrynsgröt benen fastnat i, tungt att gå, hjärtat halkar i, klibbigt och stickigt. ligger kvar ett tag. blundar.
Kalmar förra helgen förresten. Belgien den här helgien. Förresten.

I'm wide awake, I pin...

0 Läs mer >>

It's always funny in ...

1 Läs mer >>
Bryggde en termos kaffe, mötte Olivia i Olskroken, köpte cider, chillade i Redbergsparken. Gick hem, handlade lyxmat (basilikamarinerad tofu ftw), målade naglarna och såg på film. Spädde äckligt vin med läsk. Mys.

Finaste lördagen!

0 Läs mer >>
Vaknade gråt-trött, self-loathing - lyssnade på psykpeppaste låten (Walk the Walk) och nu är jag fan igång igen! X

I could be like you, ...

0 Läs mer >>
Har sämsta trötta fittigt tråkiga dagen, mest för att jag inte orkar göra något. Sur och gnäller på mamma i telefonen. Minns att grabbarna från Brighton pratade om hur fantastiskt välskrivet It's Always Sunny In Philadelphia är. Tankar och skrattar så jag vill ta livet av mig. How's that ass feel?

It's always sunny in ...

1 Läs mer >>
I'm not gonna tell you lies,
I'm unhealthy and dysfunctional
It's no surprise that I can't wait to make you
just like me

Gjorde en mysigt glad spellista med låtsaspunk till Olivia för att vi ska kunna bli ännu mer exakt likadana. Men den är himla bra, pepp och glad, fast utan mina favoritlåtar som skulle vara som en överdos och döda någon om är ovan. Man orkar plugga och göra viktiga grejer i alla fall. Typ vika tvätt. Prova då!!!
Olivias lista

En mjukstart:

3 Läs mer >>
Kom på att min nya dator har webcam, tror jag är fjorton igen :PpPppPp Lyssnar alltså på The Swellers, drömmer om Belgien och pluggar juridik hos min pappa i Orrefors. Fetaste huset, en äcklig punkare som jag vågar knappt andas. Vill berätta så mycket om Tyskland, men jag vet inte var jag ska börja och jag har inga bilder, så hur kul är det att höra om den och den och den och det bandet och den staden, liksom? Jaja, fett var det i alla fall, sög att komma hem.
Fjorton år vare ja:

Where are your friend...

1 Läs mer >>
Kom hem halv tre inatt, efter tio timmars sträckkörning, superpms och två veckors (bak)fylla bara för att upptäcka att jag inte kunde låsa upp lägenheten. Hade inte kunnat byta kläder på fyra dagar. Well funny. Sov alltså inte hemma inatt heller, men åh, I've had the best of times. TBC...

Till skillnad från An...