2 Läs mer >>
I ugnen växer just nu chocolatchip cookies med så mycket jordnötter och hasselnötter och russin och linfrön och lime och ingefära att det aldrig riktigt gick att göra en deg av det.
Jag bakar inte så ofta. Just nu verkade det ändå som en bra idé.
Jaja, tenta på tisdag, jag antar att det framgått vid det här laget.

Midnattskakor.

0 Läs mer >>
left and leaving.

Memories will rust an...

0 Läs mer >>
Hey I found the safest place
to keep all our tenderness,
keep all those bad ideas,
keep all our hopes.

Att jag aldrig hört sånhär musik innan, den ger mig gåshud och jag går runt med ett nyförälskat blygt leende på läpparna och rosiga kinder, dansar långsamt med armarna om mig själv.
My Favourite Chords - The Weakerthans

When I get a new guit...

1 Läs mer >>
Propagandhibasistens band, The Weakerthans, han skriver ur sin katts synvinkel. Blir ju varm ända ner i tårna.

All you ever want to ...

1 Läs mer >>
¤ sökte precis en lägenhet ett hus, 11+ rum, 22 000/månad.
Kollektivet är givet.

descending into madne...

0 Läs mer >>
har aggressionsproblem och kärringhandleder, så när jag smällde till hårt och snett som fan på boxningen gick det ju lagom bra. aj!!! lipar lite. jag är fan sämst.

I hurt myself again t...

1 Läs mer >>
Två lappar för (så gott som) splitternya Vans. Varenda människa behöver ett par helsvarta tygskor, så är det bara. Skate away, Johnny boy!

Tradera brukar också ...

2 Läs mer >>
Som att fylla den ramen som stått tom i ett år med Groezrockminnen, foton, gamla biljetter och annat man hittar i musiktidningar.

Sysslor som blir jätt...

0 Läs mer >>
Kollar på Punk's Not Dead och är stolt över att jag fått växa upp till det, inspireras av och se upp till dessa vanliga men ovanligt djärva människor.
Sådana som gör att man, när livet går en emot och man inte lyckas passa in, kan stå på sig och hålla fast vid sig själv och sina ideal, för att man hellre är ensam än blir som ni. Och har man musik är man inte ensam.
Längtar till West Coast Riot.

"There never was a pu...

0 Läs mer >>
Varför vaknar jag alltid klockan nio, oavsett när jag somnar? Beats me, men det ger en gott om tid att göra absolut ingenting. Jag har till och med pluggat, på en söndag! Nå, idag är jag seg och igår var jag poser, men kvällen blev ju värd det. Fick tillfälle att matcha min tjusiga enaxlade, svarta, spetskantade klänning med hundtandsjackans genomskinliga ärmar. Superfancy. Cheerio x

Idag har jag köpt kak...

0 Läs mer >>
Nej, jag var inte jättesugen på att lämna min trygga hemmiljö, men visst är det klart jag gjorde det. Det blev grillning, det blev drinkar, det blev buss följt av vin innan Trucken, sen blev det så klart Trucken (Truckstop Alaska-dagen, hallå!) och hur tveksam och trist jag än var var det klart värt hundra spänn! på vagnen hem pratade jag med en himla trevlig snubbe som visade sig inte bara jobba på Trucken utan även vara min granne. Ja! Win! Go'natt!

Det skulle ju vara da...

1 Läs mer >>

När allt är färska gr...