2 Läs mer >>
I ugnen växer just nu chocolatchip cookies med så mycket jordnötter och hasselnötter och russin och linfrön och lime och ingefära att det aldrig riktigt gick att göra en deg av det.
Jag bakar inte så ofta. Just nu verkade det ändå som en bra idé.
Jaja, tenta på tisdag, jag antar att det framgått vid det här laget.

Midnattskakor.

0 Läs mer >>
left and leaving.

Memories will rust...

0 Läs mer >>
Hey I found the safest place
to keep all our tenderness,
keep all those bad ideas,
keep all our hopes.

Att jag aldrig hört sånhär musik innan, den ger mig gåshud och jag går runt med ett nyförälskat blygt leende på läpparna och rosiga kinder, dansar långsamt med armarna om mig själv.
My Favourite Chords - The Weakerthans

When I get a new g...

1 Läs mer >>
Propagandhibasistens band, The Weakerthans, han skriver ur sin katts synvinkel. Blir ju varm ända ner i tårna.

All you ever want ...

1 Läs mer >>
¤ sökte precis en lägenhet ett hus, 11+ rum, 22 000/månad.
Kollektivet är givet.

descending into ma...

0 Läs mer >>
har aggressionsproblem och kärringhandleder, så när jag smällde till hårt och snett som fan på boxningen gick det ju lagom bra. aj!!! lipar lite. jag är fan sämst.

I hurt myself agai...

1 Läs mer >>
Två lappar för (så gott som) splitternya Vans. Varenda människa behöver ett par helsvarta tygskor, så är det bara. Skate away, Johnny boy!

Tradera brukar ock...

2 Läs mer >>
Som att fylla den ramen som stått tom i ett år med Groezrockminnen, foton, gamla biljetter och annat man hittar i musiktidningar.

Sysslor som blir j...

0 Läs mer >>
Kollar på Punk's Not Dead och är stolt över att jag fått växa upp till det, inspireras av och se upp till dessa vanliga men ovanligt djärva människor.
Sådana som gör att man, när livet går en emot och man inte lyckas passa in, kan stå på sig och hålla fast vid sig själv och sina ideal, för att man hellre är ensam än blir som ni. Och har man musik är man inte ensam.
Längtar till West Coast Riot.

"There never was a...

0 Läs mer >>
Varför vaknar jag alltid klockan nio, oavsett när jag somnar? Beats me, men det ger en gott om tid att göra absolut ingenting. Jag har till och med pluggat, på en söndag! Nå, idag är jag seg och igår var jag poser, men kvällen blev ju värd det. Fick tillfälle att matcha min tjusiga enaxlade, svarta, spetskantade klänning med hundtandsjackans genomskinliga ärmar. Superfancy. Cheerio x

Idag har jag köpt ...

0 Läs mer >>
Nej, jag var inte jättesugen på att lämna min trygga hemmiljö, men visst är det klart jag gjorde det. Det blev grillning, det blev drinkar, det blev buss följt av vin innan Trucken, sen blev det så klart Trucken (Truckstop Alaska-dagen, hallå!) och hur tveksam och trist jag än var var det klart värt hundra spänn! på vagnen hem pratade jag med en himla trevlig snubbe som visade sig inte bara jobba på Trucken utan även vara min granne. Ja! Win! Go'natt!

Det skulle ju vara...

1 Läs mer >>

När allt är färska...

1 Läs mer >>
Sommaren löser sig; hälsar på S, flänger i rep och hänger med favoritbandet i Wales, tar ett halvt andetag innan vi flyger till Sverige för Frasses FixarFest samma kväll. Måtte jag få ett par dagar ledigt..! I vilket fall har jag jobb på rättspsyk och kommer ha pengar. Detta slätar över det faktum att liv i allmänhet är ganska värdelöst.

"He has a rope swi...

1 Läs mer >>
Vi anlände klockan åtta på fredagkvällen och satt i en oändlig kö medan mörkret smög sig på, molnen hopade sig och ett försiktigt regn började falla från himlen. Vad alla andra trodde var en kö var nog inte alls en kö, så vi gick runt allihop och fick biljetter bytta mot band på femton minuter, i jämförelse med de andra göteborgarnas två timmar. HAHA. Jag fick mig en Dante att dela tält med, så jag var nöjd ändå. Väl inne fick vi slåss med tyskars jävla pop up-tält som dök upp bokstavligen där man stog, så något gemensamt supercamp blev inte av, men jag mötte i alla fall min turnévän Paul innan han försvann spårlöst i två dagar... mer om detta sen, därför har jag i alla fall inga bilder från första kvällen!
Festivalen öppnade klockan elva på lördagen med Chixdiggit! och tonårsnostalgi (första "riktiga" bandet jag såg som trettonåring, fast det var sextonårsgräns #REBEL) och vi var ganska upprymda även om det inte syns och även om allt var kallt och blött och den billigaste ölen smakade sur pung.
Sen gjorde Authority Zero en sådär explosivt energisk och asbra spelning och jag har aldrig hört någon sjunga så fort innan!
Vi såg inte så nöjda ut efter det heller, men det var vi!
Belvedere är nästan hela (nåja, halva då) anledningen att jag alls åkte till festivalen. De har inte spelat på åtta år och ändå lyckades de pricka alla mina favoritlåtar från alla skivor och jag stog längst fram och var smärtsamt kissnödig. Det var underbart! Dessutom sprang jag in i Andy precis innan och fick jättemycket kärlek (och hans plånbok). Vi hängde ju varje sekund av varje timme i två veckor i Tyskland, hade saknat honom. Ja, underbart.
Efter Belvedere (och kisspaus åhgudja) träffade jag stiligaste Max och fick en björnkram och blötaste pussen. Vi delade på en cigarr i gräset och han berättade att "I seem to have misplaced Paul", haha. Sen lommade han iväg i sitt rus och jag återförenades med min familj (och Stitch!). Det blev ska-dans (se nedan) till Reel Big Fish och vi hann till och med klämma in en timme i campet.
Syster och jag är ganska lika ändå, fast jag önskar mitt hår kunde få den färgen hennes har. (Kul grej; ingen märkte den tokiga snubben som sticker in huvudet i bilden förrän dagen efter. Vad fan kom han ifrån?)
Set Your Goals (ovan) hade fan för mycket publikfokus (ja, det kan man ha!), för micen var nästan alltid riktad utåt och det var ständigt tio stage divers på scenen. Jaja, jag tycker om dem ädå. Lagwagon (nedan) hade liksom Belvedere en fantastisk setlist och spelningen var så bra så jag rös flera timmar efteråt.
Joey Cape <3

Vill vältra mig i ...

2 Läs mer >>
Slänger mig iväg till Blendas Gata och försöker känna lite entusiasm. Trots allt är det en tvåa på bottenplan med uteplats; perfekt för katterna. Men ändå, alla ställen dit man måste åka buss tar emot lite #storstadstjej
I vilket fall kommer jag få sällskap i höst, någon att dela lägenhet/studier/katter/liv/identitet med. Vi kanske bara skojar om det, men å andra sidan kanske vi inte skojar. Det ni!

Lägenhetsvisning #2

0 Läs mer >>
Jag och Tova spenderade en arbetsdag i Slottsskogen med lagböckerna, vi är tydligen ett ovanligt slag. Min hud luktar sol nu, axlarna är varma och näsan kliar av alla fräknar som kryper fram.

"Två rödhåriga tje...