1 Läs mer >>
hela albumet låter som en förälskelse man inte visste att man hade eller som någonting man vet är himla fint fast man kan inte minnas precis vad det är eller som att springa det fortaste benen bär genom snö i fjorton minusgrader sent på kvällen med en stor lycklig hund jämte sig och för stora kängor som glappar på de kalla tårna eller som att man tittar upp på den stjärnklara himlen och är naiv nog att tro på allt det goda och på hur allting alltid blir bra igen eller så låter det som att allt man ser och vet är så fyllt av skavanker att det är fantastiskt att det kan vara så vackert ändå eller så låter det som att åka buss i mörkret och vara så ensam så man är ensammast i hela världen och det är så vackert att man bara måste gråta trots att andra ser fast det är en gråt som känns okej för den känns precis som allt detta tillsammans och när man hållit inne allt i flera månader så känns det så bra att inte göra det en stund

beneath the polaroids...

1 Läs mer >>
himlen var så vacker och jag tänkte på stora frågor som vad jag ska äta till middag och varför jag råkade bli en kvinna vad en kvinna nu är och om kärlek bara är en illusion som jag tror och om jag liksom löv faller av ett träd om hösten och om jag i så fall kan få växa på samma träd igen till våren när jag har varit död i ett halvår

ta mitt råd och lär t...

2 Läs mer >>
Imorse gick jag upp klockan halv sju. Jag åt havregrynsgröt till frukost, för det är sådär nyttigt och billigt,
som studentkost ska vara. Halv åtta åkte jag till universitetet, där jag satt och pluggade aktivt, läste och
antecknade, till klockan tolv, då jag åt medhavd linssoppa till lunch, tillsammans med mina syskon. Sen
pluggade jag två timmar till, varefter jag jobbade tre timmar. När jag kom hem lagade jag nyttig mat och
diskade efter mig. Nyss sprang jag nästan en halvmil med Hunden. Nu är klockan snart elva jag måste sova.
Trötthund har redan somnat.
Jag heter Sophia och jag har blivit vuxen.

Låt mig berätta om mi...

1 Läs mer >>

Failure has made me s...

1 Läs mer >>
har färgat håret också, i en färg som skulle blivit orange, men mest blev en dum brun. den passar mig.
den passar mitt favoritnagellack också, och mina favoritringar. what up, det är väl bra?

adventshänger lite ho...

0 Läs mer >>
tittade på bilder och saknade henne jättemycket igår, har inte hört av
hennes ägare på flera månader. så ringde hon idag och fick jobb i
stockholm imorgon, så hon var tvungen att ha akut hundvakt för hela
veckan. hur lägligt? dåligt väder för hund kanske, men jag behöver
någonting att göra på dagarna.

en hund kanske vore b...

1 Läs mer >>
The community is sick and the community is blind 
And it's colder than Poland and the sun is not shining here
And we're tangled in the shit of each other's ruined affairs
And half of us are faking, and the other half is tired and scared

Please believe in labour and hope and joy
'Cause like a little boy, i have destroyed hope and joy
And lately i dream about angels with molotovs
And nightly they fist me, wrists like tender trucks

These hands could hav...

1 Läs mer >>
- Mjuk PepparKaka. Dubbelt så mycket kanel som receptet sa. Rätt gott.
- Kokar soppa och målar naglarna och blir gråtfärdig när jag tänker på hur efter jag hamnat i tentaplugget, men har ingen motivation att göra någonting åt det. Jag har aldrig pluggat. Vet inte hur man gör.
- Trodde man kunde få en chans till, få möjlighet att ge någonting en chans till, men nu tycks snarare de två alternativ man trodde sig ha, ha vandrat iväg åt varsitt håll och lämnat en med en ganska trist vardag. Fin och överlevnadsbar, utan tvekan, men ändå så mycket tristare än man hoppats att livet skulle vara. Så känns det just nu i alla fall. Men allt blir bra.

MPK

0 Läs mer >>
hittade ett gäng fåniga vykort i en påse, fast några vanliga också. julkort alltså. funderar över vilka jag
känner. inte så många. kommer i stämning med min favoritlåt. äter banan och turkisk youghurt ur en mugg.

the lure of my bed is...

0 Läs mer >>
-

"Forget November and ...

0 Läs mer >>
kräks upp en hård klump i mellangärdet. kanske var det gammal mjölk.

and she yelled: hey, ...

0 Läs mer >>
Jag ringde precis tandläkaren. Det har tagit mig två veckor att bygga upp tillräckligt med mod, så nu är jag fan jävligt stolt! Tur var det att jag inte väntade längre, förresten, för man har tydligen bara gratis tills det år man fyller tjugo. Alltså bara i en månad till. Jag trodde det var tills dagen man fyllde år, men nu hann jag få tid i alla fall, fett!

åh, stoltheten!

1 Läs mer >>
Tåget gick 09:04 och himlen var alldeles grå och marken var delvis täckt av snö och det kan aldrig funnits ett bättre tillfälle att sätta sig på ett tåg med sin bästa vän och se fram emot äventyr.
Vi kom fram vid tolvsnåret och hade ett par timmar att fördriva innan Adam skulle dyka upp, så vi hängde på oss våra tunga väskor, tog en vagn till Järntorget och kikade lite på mysiga caféer och andra små udda affärer. Rastlösa traskade vi sedan Andra Lång (som ju är Göteborgs värdaste gata) bort, fönstershoppade skivor, studerade porten till en strippklubb (öppet 12-05, bra att veta om man inte har någonstans att sova!), kikade ölpriser på de trevliga krogarna (värdaste gatan som sagt), drog oss till minnes vår galna vandring sist vi rörde oss i de områdena tillsammans och uppehöll oss sedan vid en kyrka. Johanneskyrkan? Jag tycker om att gå i trappor. När vi väl nådde Masthuggskyrkan, en av mina favoritplatser, vände vi och vandrade Andra Lång igen. Fast åt andra hållet förstås.
Vi gick till Café Cello (Andra Långgatan 6, har jag för mig) som hade lunch inklusive sallad samt kaffe och kaka för 60 kronor, men även helmysig inredning och ett rökrum för vattenpipor (70 kronor för 40 minuter, 2 personer per pipa). Beställde vegetarisk lasagne och mötte finaste Adam på Järntorget. Gå dit om ni vill ha ett bra ställe, verkligen toppen!
S gick för att träffa sin kusin, så jag och A strosade runt på Myrornas fyra våningar (älskar!), varefter vi tillbringade en stund på ScienceFiction-/Fantasybokhandeln. Den är också en av mina favoritställen. Sen fikade vi på Fröken Olsson tills S med kusin kom dit. Där såg vi vår första rumpa.
Slutligen taggade vi spelningen med pizzatofuburgare med groddar som vi åt under en trappa i Nordstan, följt av kaffe-med-kanelbulle-15-kronor på McDonalds på Kungsgatan. Där satt ett tiotal hardcore-looking fellows som mycket riktigt syntes på Sticky Fingers efteråt. Jag försökte halvhjärtat få ett par bilder på Raised Fist (förbandet var det sämsta jag sett så då försökte vi mest få oss varsin öl, vilket inte gick på grund av att alla andra tänkta samma sak), men det är svårt att hålla kameran stadigt när man kastas runt bland försiktigt moshande människor. Därför hängde jag av mig allt jag ägde i garderoben och slängde mig entusiastiskt in i folkhopen och det var helt klart den bästa konsert jag varit på. Eller, topp tre i alla fall. Det bultar fortfarande i mig när jag tänker på det. Fast det kan vara moshpitblåmärkena också. Jag har gott om dem.

Det blev ingen efterfest. Vi sov hos snällaste Petter i alla fall, medan vi väntade på att möta honom var vi dräggiga nog att dricka trefemmor vi hittade på marken, kalla och fina. Sen drack vi folköl framför hans vardagsrumsvägg, täckt av penisar och okvädesord. Sov faktiskt rätt bra.

Göteborg pt. I (månda...

1 Läs mer >>
det är en duk, fast jag brukar ha den som halsduk. kände att den passade mitt kök den här vintern.
har tre VF och nya SOLO att läsa (så går det när man är bortrest, min brevlåda var lika full som vi blev när martin viftade med sitt bankkort) samt de fantastiska böckerna jag köpte på scifibokhandeln i måndags.
vi börjar så. orkar inte med verkligheten riktigt ännu. Magic Desert på det.

påbörjad julstädning ...

1 Läs mer >>
(klick)
den blir nog. i nacken. idag känns allting bara precis så.

we suffer mornings mo...

1 Läs mer >>
Jag ska lägga upp en dag-för-dag, när jag orkar. Just nu är jag mest en väldigt trött och lite bakfull tjej med för mycket förvirrade känslor som vänder hela magen och huvudet ut och in. Det blev väldigt många bilder, om än inte på det som kändes mest. Kanske bäst så, så kan de minnena vara blott suddiga drömmar som nog inte var på riktigt. Underbara dagar i alla fall. Intensiva.

jag har lärt mig din ...