1 Läs mer >>
jag har inget internet hemma, så jag snor Petters en snabbis. Tänkte bara säga att min lägenhet är bäst i världen och jag känner mig sjukt hemma där. Katterna är skitnöjda också. Imorgon börjar skolan på riktigt och nu ska jag hem och äta middag. Inflyttningsfest helgen om två veckor, 9-10 september där ni vet, varmt välkomna!

Hejhej,

2 Läs mer >>
Har ringt fyra vuxna samtal,
tecknat elavtal,
anmält flytt,
älskar att prata med trevliga vuxna göteborgare,
vill ringa mer!!
Flyttar på riktigt om två timmar!
Imorgon har jag min egen riktiga dator igen och då kommer jag lägga upp bilder på min blogg HAHA blir förvånad att folk fortfarande hänger här ibland.
Nu lyssnar jag på SNABB och HÅRD musik och dansar runt lätt efterblivet i min nya skjorta med luva.
Kommer ha bästa dygnet med Sara imorgon, 2för1lunch på bästa Cello, mys i finaste lyan, skejtpünk på kvällen och bara åååååååh jag är så jävla uppskruvad nu!!
PUSS!

Vuxenpoäng ding-ding-...

3 Läs mer >>
är vemodig på hammarö.
igen.
klippte av mig håret.
igen.
förstår ingenting.
igen.
känner mig så ägd.
jämt.

men första skoldagen kändes bra i alla fall. jag inser att jag har ett liv igen. det känns bra i alla fall. senaste halvåret var övervägande värdelöst.

I could make you want...

3 Läs mer >>
I söndags fick jag finaste lägenheten i Härlanda, andra våningen, två balkonger, fotbollsplan och Ica precis bakom, sen firade vi med quiz och öl på Kellys och jag kunde faktiskt säkert tre frågor! Igår var det mitt livs bästa dag i Malmö, Bouncing Souls var grymma och NoFX var sjukt grymma och alla är så fina och snälla och bra och jag slängde sönder mig in the crowd och sen dansade vi allihop till punkrock och 80-tal på Debaser tills Philip blev utslängd. Käkade pizza i Lund i förmiddags och ikväll hängde jag med min älskade extrafamilj i Kungsbacka. Nu ska jag ha kvalitetstid med världens viktigaste Petter, sista kvällen. Karlstad imorgon alltså. Ledset.
Ville bara säga det.
Det rullar.
På fredag kör jag flyttlass.
Det rullar bra som fan.

Härlanda, här landar ...

0 Läs mer >>
Hoppas de spelar lite gammalt också. Allt var fan bättre förr!
Nu ska Anti använda sina süperskills och klippa av mina slitna längder, sen ska jag färga bort LunarStormfärgerna från mitt hår. Fast jag gillar det egentligen. Även om det är fult. Hej hej!

Är sjukt taggad på at...

1 Läs mer >>
de är så fina och så bra och jag tror att de tycker om mig tillbaka, mina göteborgare, men eftersom jag skulle upp tidigit och alla ändå bara var på myshumör så åkte jag hem för att sova. fast jag fick sällskap, skulle bli efter-efterfest men vi blev bara två och vi mest pratade om bananer, åt varsin bulle och somnade i varsin soffa. han tyckte inte ens att bullarna var goda. jag ska aldrig mer vara snäll.
andra saker känns bra dock. för bra, och ni kan veta redan nu att jag kommer sticka in handen i elden och svida hårstråna från handryggen. men det kittlas ju så fruktansvärt skönt i magen! på måndag åker vi till malmö och jag får köra bilen.
jag är i Karlstad idag. hänger med katter, samlar på fräknar, kör bil långt och för fort. jag älskar er, varenda en av er. jag håller på att bli glad igen, som jag brukade vara. himla skönt, det klär mig.

töntig fest och en bl...

2 Läs mer >>
Hej!
Jag vill att alla ska komma till Sticky på onsdag klockan 21:00, för då spelar mina favoritgossar. Tre band, noll kronor. Vilken bra deal!!! Rebuke, Hold Hands, Same Old Story, haha, standrrrrd.
Typ så.
Innan det ska jag på en visning. Imorgon ska jag också på en. Det tar sig!

@ Sticky Fingers

1 Läs mer >>
en sak alla som känner mig vet: när jag har tråkigt/mår dåligt/ser en bra film/är glad/ledsen/arg/konstig så färgar jag håret. egentligen hade jag tänkt färga hela håret blått, men jag tänkte att det kanske inte är bästa idén på lägenhetsvisning. slingar luggen och lite skit istället och gör peteys badkar helthalvt blått. skäms! Jag kanske ska ta lån och köpa en tvåa i Länsmansgården förövrigt! fast igår satt petey-petes vänner och berättade för den skrämda flickan som är jag om alla grejer som hänt där på senare tid, folk som knivar varandra och dödar sina morsor och skjuter folk helt random. fast jag är snäll, så ingen borde vilja mig illa. hehe.
en av petes vänner hade med sina hundar igår, det var fint, jag saknar mina djur. annars mår jag ganska bra, så ni vet. ganska rastlös mest och jag går sönder i huvudet av att inte ha någonting alls fast och säkert. därför tänkte jag piffa upp mitt CV och söka jobb idag. kanske ska hälsa på min mormor hos mina kusiner på Kössö också. Köpstadsö alltså. Kössö. KÖSS MÄJ! skoja. rastlös.
igår såg vi en film som tog sönder mitt huvud och jag grät litegrann när ingen såg. det var en konstig och jättesöt flicka utan vänner som inte visste hur man gjorde. sen dödade hon massa folk och sydde ihop dem till en vän. jag bara ÅH det blir! närå. May heter den i alla fall, jaha jaha.
gillar lite att bo här ändå, petter är snällast i världen och han har jetejetemkt musik jag gillar.
ah shit vad jag skriver. förlåt. jag drar nu! krrrraooom.

mitt hår är så himla ...

1 Läs mer >>
fick inte lägenheten jag ville ha, hade visst fått mail om det, men det är ju kul för någon som inte har tillgång till mail, åh. satt i utkanten av slottskogen och tittade på vinglande festivalbesökare innan, men jag blev kall och trött och åkte hem. ja, hem. jag bor här nu. äh. vill ha något eget, vill ha mina katter.
tog körkort imorse förövrigt.
tja.

party.

4 Läs mer >>
Imorgon kväll har jag lägenhetsvisning i Göteborg, sitter och hysteri-hoppas så jag börjar gråta och är övertygad om att jag inte får den. Blir nog kvar hos Petter till efter deras spelning på onsdag i alla fall. Är ni där vill jag ses, för Petter jobbar och jag är själv. Men Emil Jensen på Café August nästa fredag (19/8), någon? JAG ÄLSKAR HONOM. Haha, åh, det är inte lätt att vara jag. Nu ska jag träffa pojkar.

Jag är så jävla spatt...

1 Läs mer >>
jag vet att vissa grejer är gay som fan och att vissa grejer krockar, men alltså, allt hänger på dagsformen! eller på grapparna jag åker med och när vi åker, men heeeeerre vad jag ppppppeppar! det är ju GRATIS foer faen!!! hörde Guldlock viska om att Rebuke eventuellt skulle få spelning också, vore niz som fan!

MALMOE MOTHERFUCKER!

0 Läs mer >>
Where I’ve been lately is no concern of yours
Who’s been touching my skin
Who have I been letting
det finns så många underbara kvinnor, sophia.
försöker sova och tänker på att Björk är fantastisk

[Now, Sophia, I'm wou...

0 Läs mer >>
kollar på mordin, fardin, syrdin, Aladdin, det är ju bästa filmen, så farligt många bra ordvitsar.
tänker på hur fint det är att känna fint folk också. fint folk i karlstad, fint folk i göteborg.
ibland har man det bra alltså.
liksom igår klarade jag teoriprovet också ACE bara gled in supersen, gled igenom allt och fick bara fyra fel, ibland har man det bra alltså.
ska styra uppkörning.
BE WARE OF FAILURE HAHAHAHAHA nerå fast jag tror inte jag kommer klara det, fast jag hade körlektion idag och det gick okej, vi pratade mest om våldtäkter, brudar och bajs. då är stämningen på topp.

Eller vad sägs om Lad...

0 Läs mer >>
Skitpepp tjej som slängde sig på bussen med en minuts marginal <3
Rebuke
Hold Hands, så himla bäst.
Frukostbananerna.
Oh, work that thang, de sa att Dante tycker om att bli fotograferad när han äter banan.
Bästa efter iskallaste badet jag inte minns, jävlar vad det regnade <3 jag är så jävla glad att jag vågar vara glad och spontan ibland, sommarens roligaste kväll, minst.

Karlar i skogen, Karl...

1 Läs mer >>
Vilsen löjligt glad tjej åkte ensam till metropolen Karlskoga utan möjlighet att ta sig hem, men det gjorde ingenting, för ensam tjej var inte ensam så länge, bara jätteglad och hade verkligen jätteroligt med de fina (oftast nakna) pojkarna i grymma Hold Hands, Rebuke och Same Old Story. Soffor gick sönder, stjärtar smiskades, naken-hoppa-bock utfördes, sen gick jag med Ptr och Sam för ett iskallt dopp klockan sex imorse. Jag är ganska säker på att vi badade. Imorse vaknade jag utan klänning i Rebukebilen med Sams skor på mig, hade missat bussen med tre timmar och traskade barfota till busstationen i spöregnet, iklädd en sopsäck. Ah, life's swell.

It was the best of ti...

0 Läs mer >>
Åker och träffar Adam, kanske åker till Karlskoga till imorgon bitti för goaste pojkarna i Rebuke och bästa Hold Hands, mycket spontant i så fall, mycket spontant.
Hittade perfekta lägenheten imorse, ringde och ringde och ringde och när jag väl kom fram hade den precis blivit uthyrd.
Gråter.

Dansade bort hela mor...