4 Läs mer >>
Vi hade bestämt att jag skulle tatuera mig imorgon, men jag hade inte tänkt på vad jag ville ha... något med ett flygplan bara. Och gärna lite färg. Gör man så här blir det lite Dresden Dolls - Yes Virginia utan att kopiera loggan rakt av, så snälla, har någon en åsikt?
Den ska sitta på fram-/insidan överarmen i alla fall och jag vet att den är sne, men jag sa ju att jag inte kan rita och jag gjorde den på två minuter. Låtsas att den är välgjord och kom med förslag? Hejhej.

Jag är inte berömd fö...

0 Läs mer >>
Min fina vän Zackarias bor hos mig den här månaden, för han har praktik. Nu är han på jobbet. Jag tvättar handlar diskar städar bakar bröd färgar håret. Till frukost hann jag med ett avsnitt Sex and the City också. Klappar katter. Könsstereotyp much?
Men kvinnor kan också vara bra, sånhär musik önskar jag att jag kunde göra

"det moderna föräldra...

1 Läs mer >>
staden utanför fönstret har bäddat ned sig i mörker och tunga moln och jag gör samma sak fast i mörker och röda täcken. undrar hur jag ska göra för att bli någon annan. det kan jag inte.

ältar

1 Läs mer >>

and still I watch you...

0 Läs mer >>
det fanns ingen poäng att leva utan min bästa vän jag förstod det inte då men nu vet jag vem det kommer bli kom inte närmre åh snälla kom närmre

dansar i samma takt, ...

2 Läs mer >>

I saw you lingering s...

3 Läs mer >>
Idag är det askonsdagen, dagen efter fettisdagen, och enligt tradition är det då jag börjar min fasta. Nej, jag låter inte bli att äta ända till påsk, men jag utesluter saker som är dåliga ur miljö-, hälso- och moralaspekter. Även om det kan bli lite tufft att sluta tvärt med grejer så är det mycket lättare när man har satt ett slutdatum, ett mål. Dessutom är grejen att det ska vara roligt (ja, seriöst) och även om det mesta återgår till samma gamla skitrutiner så småningom så kanske några små förbättringar håller i sig. Om inte annat hinner min lever återhämta sig. Och min ekonomi.

I år äter jag 100% veganskt (till skillnad från mina vanliga 95%), låter bli allt fika, godis, alkohol (och där försvinner krogragg och moraliskt förfall, haha), svärord och minimerar min kaffekonsumtion. Utöver detta inkluderar jag saker som jag mår bra av: extra mycket träning, en helsatsad pluggdag i veckan, en städdag i veckan och jag ska försöka utmana mig själv på något sätt varje vecka. Dessutom ska jag skriva ned bra grejer varje dag, sånadär smågrejer som kanske händer varje dag, men som man lätt missar.

För att göra hela grejen ännu mer skitkul (läs: lättare) så har jag ett poängsystem. Yay! Om jag klarar alla bra grejer en hel dag så får jag poäng, samt om jag gör ytterligare positiva grejer, typ hjälper en tant över gatan. En rejäl sketfylla kanske jag inte kan hålla mig ifrån i fyrtio dagar, men halkar jag in i en sån får jag poängavdrag. Vad jag ska ha på belöningslistan har jag inte bestämt än, haha, men jag tänker mig en fet jävla vad-tatuering om jag sköter mig exemplariskt. Vi får väl se..!

Morgondagens utmaning är att provsjunga i en kör. Word.

Den där fastan...

3 Läs mer >>

7 billion people all ...

1 Läs mer >>
pms och hormoner och tusen känslor som spretar åt tusen olika håll och jättemycket av allt men ändå inget särskilt.
jag trodde jag var för gammal för sånt.
jag vill sova.

sturm und drang

3 Läs mer >>
Och visst var den härlig att snurra runt i, så kjolen stod rakt ut.

Dancing the collapse

3 Läs mer >>
När jag för en gångs skull klär upp mig är det klart jag tar kort på det. Visar sen, nu ska jag sova. Och jag har en känsla av att jag ska på date imorgon. Vankelmodig.

Kvällen var kort men ...

1 Läs mer >>
Kul grej, den där ärftliga åkomman min gosemami tvingade på mig som gör mina fingrar smärtsamt förtvinade i slaskigt blåsigt väder som detta, och alldeles gula. Ser ut som knubbiga små palsternackor. Mm, palsternackor... Hongri chei!

Tropical London

1 Läs mer >>
På fredag har vi finsittning och min ölmage och mina bröst får inte plats i någon av mina fina klänningar längre.
Köpte denna för mina sista matpengar. Fantastiskt.
På lördag ska jag (William) tatuera mig.
Vi hörs.

Oh, give me one reaso...

2 Läs mer >>

The worst thing about...

1 Läs mer >>
Gick upp klockan 06:00 för att lämna Nässla hos veterinären för stympning. Eller nej, sterilisering. Hon var så rädd, stackarn, och kröp ihop till en osynlig blanksvart kattboll i min famn när jag försökte sätta ned henne på vågen. Det lämnar en skitdryg känsla i magen, att vara sådär hjärtlös mot sin snosidosigosi. Skitdryg.

När jag hämtar henne i eftermiddag kommer hon ha tratt, som ska sitta på i tio dagar. Hon kommer se så jävla fånig ut. Hehe.

Purina hall of fame

3 Läs mer >>

Och visst är mitt nag...