0 Läs mer >>
adam. says (19:30):
hoppas du snubblar och typ blir hungrig
samtdigt
adam. says (19:31):
och inte kommer upp
adam. says (19:30):
hoppas du snubblar och typ blir hungrig
samtdigt
adam. says (19:31):
och inte kommer upp

101

2 Läs mer >>
har sett ut så i en vecka nu, typ. tröttnar.
kommer se ut som någon av de nedanför snart. får se vilken. får se om jag orkar gå och köpa blekningen jag glömde köpa för att jag är dum i huvudet.

two minutes for looki...

0 Läs mer >>
jag är fortfarande väldigt mycket inte vuxen, för jag kom på att jag åt godis till lunch.

rättelserättelse:
detta innebär onekligen att jag är vuxen; som barn hade jag aldrig fått göra så. känns rätt gött faktiskt.

rättelse:

1 Läs mer >>
biljett till och från göteborg kirrad, första dagen på universitetet var slöseri med tid och pengar, tvätten är i maskinen, det enda bilden har med saken att göra är att jag gillar mina strumps, jag kan säga åtta olika saker på ryska och jag antar att man kan säga att jag kommer tillbaka till verkligheten på ett relativt skonsamt sätt. and there you have it.

excuse me can i use t...

1 Läs mer >>
när man tänker att den här stan är lite av ett stinkande hål man försöker klättra upp ur utan att lyckas, så ser man att det trots allt finns rätt mycket dugligt folk här. det var länge sedan jag tänkte på det. det känns helt okej nu faktiskt.

I LOVE MY DOG AND SHE...

0 Läs mer >>
lost a friend to cocaine couple friends to smack troubled hearts map deserts and they rarely do come back lost a friend to oceans lost a friend to hills lost a friend to suicide lost a friend to pills lost a friend to monsters lost a friend to shame lost a friend to marriage lost a friend to blame lost a friend to worry and lost a friend to wealth lost a friend to stubborn pride and then I lost myself

men jag skrattar åt mig själv, vad annat kan man någonsin göra?

no-one knew, or no-on...

0 Läs mer >>
jag är glad att min naturliga hårfärg är fin. om jag nu ens någonsin kommer se den åter. jag är dum i huvudet.

plain

1 Läs mer >>
mannen hela dagen
trappar försiktigt ned på självdestruktiv ångestmusik, som det ändå är min pojkväns fel att jag lyssnar på, och låter dagens tema vara lite mer.. soft. gjorde en spellista som hette just så, men det blev ändå bara elliott smith där, så jag tog bort den.
jag tänker ändå inte gå utanför lägenheten idag heller, om ni tror det. jag måste ändå lämna fortet ett tag imorgon, så jag tänker inte utmana ödet, om ni hajar. dessutom är det för ljust ute. jag hatar sensommar. längtar som fan tills det blir höst.
jag måste härifrån.

im never gonna know y...

1 Läs mer >>
vädret har hånat mig hela dagen, skrutit högljutt om sin lycka och sitt obekymrade sinne, medan jag lyssnat på musik för dagar då man inte finns och läst dystopier och saknat något jag tappat bort. jag önskar jag visste vad det var.

every day i am a litt...

0 Läs mer >>
att hitta sin personlighet och uttrycka sina känslor med låttexter tyder inte bara på en stor och innehållsrik personlighet, utan även på kreativitet, djup och alternativa tankegångar. eller?

I've been crawling on my belly clearing out what could've been
I've been wallowing in my own chaotic and insecure delusions.
I wanna feel the change consume me, feel the outside turning in.
I wanna feel the metamorphosis and cleansing I've endured within my shadow.

while we're at it..

1 Läs mer >>
jag tycker om när det gör ont. jag får ont inuti när jag inte lyckas hålla tillbaka alla ostrukturerade tankar på framtid och osäkerhet och ensamhet och ångest. om man höjer volymen, låter bli att tända lamporna och sätter sig på golvet, gör det ont en stund. alla mina problem är små, om man jämför med andra människors stora problem, men eftersom de problem jag haft är av samma storlek är mitt perspektiv annorlunda, och härifrån ser molnet ut att föra med sig ett helvetes oväder. jag trivs inte här just nu.

därför:
to breathe, to feel, to know i'm alive

this may hurt a littl...

1 Läs mer >>
vad ska jag göra med mitt liv? inget alls, helst.

kanske är jag en apel...