0 Läs mer >>
Här kommer information i bloggformat:
Idag köpte jag tre (betala för två) Dependnagellack på Åhléns i ssssåååå sjyssta färger, har nu dragit på ett par lager mörkblått metallic som ser ut som olja i ett hav, om man bortser från avsaknaden av slemmiga döda fåglar. Är dock inte bloggentusiast nog att ta kort på det. Boo freaking hoo.
Om ni vill, kan ni ta del av den up-and-coming svenska singer/songwritern Sockerbarn. Det är inte vad jag vanligtvis lyssnar på, men det är charmigt på något sätt. Senaste singeln funkar nog att hämta här.
Puss.

Jag pratar för mycket

0 Läs mer >>
Imorgon, torsdag, blir det
1) tåg till Göteborg klockan 13:46
2) möta min rara Sara, handla (note to self: Petter tycker inte om champinjoner, vilken grej!), busa, chilla, le
3) lite hemmahäng hos Petter, kan jag tro
4) Hold Hands på Henriksberg. De är bra, vet ni, riktigt bra. Speciellt Ta Vara På Tid, liksom what up! Grym sångare för den delen. Äckligt bra skit.
Henriksberg var länge sen, minns inte riktigt när. Minns inte om det blev någon gång efter den där gången jag inte minns, då allt gick så (varning, sarkasm!!!) jävla bra. Så galen bäst-i-världen-kväll, första gången jag gjorde någonting själv på det sättet, hade så himla kul, sabbade så jävla mycket, fick bittert hata mig själv några månader för det. Fast det var nog ingenting som inte gick att pussla ihop det mesta av. Inte deppa för det, för vi har tejp!

...och en fågel på de...

1 Läs mer >>
Petter sa att jag får dela köket med vem jag vill. Gnuggar febrilt tinningarna, tuggar på läppen, försöker komma på vem jag helst skulle dela ett kök med. Jesus kanske? Fast lite oparty kanske, så skulle alla vilja komma och ta på han också, oparty, oparty som fan. Jean Reno kanske. Eller Holly Brewer. Hon kan bli min storasyster.

Vem jag vill!

2 Läs mer >>
Har haft bästa dagen, egentligen en av de bättre helgerna också, även om humöret dinglat nedåt marken som ett uttänjt tuggummi. Idag gjorde jag och min pojkvän snuskgoda scones till frukost och mitt nyinköpta kaffe var sjukligt mycket godare än det jag brukar ha. Rättvisemärkt lönar sig! Sen fick jag ett anfall och städade världens nog äckligaste balkong, vilken vi har kunnat sitta och jäsa på hela dagen. Förutom när mina mammor och min äldsta syster kom förbi med tårta.
Vi avslutade firandet av att-ha-fått-komma-till-regelbundet-under-två-år-sdagen med att käka breakfast for dinner vid bryggan. Sen klippte jag av honom håret. Varsågod världen! Äckligt snygg han är, min pojkvän. Suck it.

Ler åt livet!

0 Läs mer >>
y'all should totally listen
det är deras nya platta, svinbra, Sean sjunger bra som fan, det visste jag inte.
From The Tracks, alltså. Min svåger alltså.

This Machine and I

1 Läs mer >>
Jag är en mycket tråkig person med ett mycket bra och förbannat roligt liv. Detta är ibland svårt för mig att förstå.

Är jag inte full vet jag inte hur man gör när man pratar med folk, vad man säger, hur man beter sig, men om jag är full så är jag just det. Full. Och jobbig. Och så skäms jag ändå, så liksom, win - win? Lose - lose, precis. Folk jag träffat de senaste veckorna har trott att jag är "shy and awkward", men så är det inte. Tråkig bara. Och nu har ännu ett värdefullt stycke information nått omvärlden.

Svenskar är så jävla konstiga. Rädda för polisen typ, rädda för varandra, håller så jävla hårt på alla äckliga normer. Okej att vi inte bryter mot några regler i vardagliga sammanhang, men vi knyter fan inte näven och står för någonting bra heller, så länge ingen annan går före och kan ta på sig skulden. Feg och tråkig, svenneSophia. Sen kompenserar vi det med att supa oss redlösa och bete oss skamligt opassande varje helg.

Vi kollade på bilder från From The Tracks nyligen avslutade Europaturné och de såg ut att ha haft så jävla mycket roligt, brutit sig in och simmat i en damm i en park typ, tills vakter kom och jagade dem. Fulla som fan hela tiden typ. Fast Danny dricker aldrig. "I've just never seen what's appealing", sa han, och det är ändå han som blir ifrågasatt, för att han inte behöver vara dum i huvudet och dretfull för att leva. Han gör massa crazy shit ändå, fast inget osjysst liksom, bara har skoj, asskön person. Alltså, fan, om man kunde vara sån. Ja jävlar. Själv lever jag på ett par standardöl per dag, liksom, för att våga ta mig ut bland folk, haha, crazy shit man, crrrrazy shit.

OCH DET, gott folk, var en munter och ack så insiktsfull och originell tanke om omvärlden.
Cheers.

Ja, det är en sån dag...

1 Läs mer >>
Tjockt och mjukt och fint och blått och rött och brunt.
Idag äter jag mest godis och städar förstrött medan jag väntar på att allergitabletten ska verka.
Sen ska jag ta med min tjocka hästsvans ut på en joggintur innan vi åker till min syster för BBQ med Dan och hans nya osthyvel! De har inte sånt i Manchester, tydligen.
Cheese/where's my slice!

Mitt hår är jättefint...

0 Läs mer >>
Det börjar idag, hatar att de är där allihop, kolla in deras lineup, som ändå har varit bättre. Fan då.

GROEZROCK

1 Läs mer >>
I got some beer and I'm out on the pier
lol typ så. Det känns väldigt högstadiet med Venera kanske, men jag känner mig mest sån nu, har skitmycket smink också, grön ögonskugga och halleluja äcklig sommarhy, fräschaste tjejen i stan, se upp Hia-hia!
Idag luktade min Descendentstischa sur pms, så jag gick in på H&M, ryckte åt mig första bästa reatröja och köpte utan att prova. Dessutom var det halva reapriset och 10% rabatt för alla medlemmar. 45 spänn what up!

b e s t s o n g E ...

0 Läs mer >>

Han lever, så nu är v...

2 Läs mer >>
Kanske ska tumblra runt lite och fylla internet med hästar och hästar och Sara och Åmål och torrt gräs och åkrar, fast jag vet inte, kan ju lägga upp här också, fast jag tänker att folk ändå inte kollar om man lägger upp tusen stycken utan bara scrrrrrrrollll och hejdå. Kan pytsa ut lite i taget. Eller få pmsryck och radera alla från datorn. Om den inte kraschar först. PEPPAR JÄVLA PEPPAR. Här kommer ett par från Åmål i alla fall. Fast mest på Sara. SUPERINTRESSANT. Ett par lol. Mer kommer sen, så vill ni fly får ni fan göra det nu!

Har så jävla många bi...

1 Läs mer >>
igår kväll ringde de från stallet, för att Eddy hade kolik. jävlar vad fyra mil är långt ibland.
veterinären var där innan oss i alla fall, stack min häst full med nålar, gjorde sitt bästa för
att punktera honom kanske, min livrädda häst som hade så ont att han inte andades. visst
är det väl konstigt att någonting kan vara så uppenbart fel, men att ingen kan hitta någonting
man kan göra någonting åt? visst är det väl det värsta, att bestämma hur den man älskar
mest ska dö? eller nej, det värsta kanske är att "vi får vänta och se".
men det gick bra den här gången.
när jag var liten stod jag i hans krubba och ryckte honom i pannluggen, berättade mamma.
det var arton år sen. så länge har han varit med oss. det är klart att ingen finns för alltid.
men erkänn för guds skull aldrig att någonting är bra, för då kommer någon på att du inte
förtjänar det. skriv det inte på din blogg i alla fall. åh, fruntimmer.

peppar jävla peppar

0 Läs mer >>
tog en tur med min häst. kittlades i själen för att han är så fin och för att han sprang så fort att jag fick mascararänder på hela kinderna. han är tjugofem år. det bästa är att han orkar livet ändå. sen vet jag inte vad jag gör.

neat in a hat made of...

2 Läs mer >>

Så ser det ut från mi...

2 Läs mer >>
Men, är det någon mer som ska på West Coast Riot? Twopointeight vore nog skoj som fan, bland annat, mm, vore gött om jag fick ihop pengar till Paris så att jag kunde spendera lite på musik också <3

Skatepunken så klart!

0 Läs mer >>
Jag hatar att springa på dagen, så jävla tungt och ljust och folk överallt och allmänt kukigt, men så får jag skylla mig själv för att jag har varit fet och lat och inte tränat sen medeltiden. Det är ju Vårruset snart och jag har nog aldrig sprungit en halvmil, hatar att springa kort, för jag är sämst på det, man måste ju ta i hela tiden, så tar det slut innan man hunnit komma igång. Wanker.

Oförskämt munter kans...