0 Läs mer >>

Some weeds thrive any...

0 Läs mer >>
Kyssröda läppar och rastlöst flaxande fjärilar i magen. Det var inte samma bild som den jag gjorde mig i huvudet, men det var fint ändå.

Making a bold move.

0 Läs mer >>
ÅH, min bror är här sen igårkväll, nu när det är Gothenburg International Film Festival och allt, så imorse var vi på en äckligt bra belgisk film, Lés Geants. Den gjorde mig glad att jag ska bli socionom. Tror jag gör ett separat inlägg om filmerna senare i veckan, för jag känner på mig att de kommer vara värda att berätta om!

För stunden hetsstädar jag och dricker kaffe och skruvar sängben och lyssnar på dansmusik, har fjärilar i magen för någonting jag ändå inte kommer våga göra, men ändå! Jag är glad! Min brors tjej kommer hit snart också, ska bli himla skoj! Om en vecka fyller jag år! Också skoj!

Du vet, ingenting vän...

0 Läs mer >>

chillin' you know, ju...

2 Läs mer >>
Sketsnygg egendesignad tischa som man som fadder ska ha på sig varje insparksevent, och jag vågar inte tvätta den om färgen skulle försvinna. Gosigt. Mismatchade mit asäckliga orangea hår med en röd snusnäsduk, men det var bra, för i spexet skulle man ha fyra röda plagg! Älskar nollan som ryckte mig i håret och sa "Han har peruk, räknas det som ett plagg?" Ja, han. Jävla skoj lekar i alla fall, mina nollor bytte upp sig från en bläckpenna till en amatörporrfilm. Ah, sjukt stolt.

Insparksoutfitta och ...

0 Läs mer >>
Jag säger alltid allt rakt ut och för en gångs skull verkade det gå hem, men nu då? Nej, jag tar inga chanser, tar inga risker, jag ruskar på axlarna och hör inte av mig tillbaka. Man var ju full, ni hajar, vem är inte dum på fyllan? dum tänker jag då inte vara igen.
(Til I'm laid into my final resting place, just like the rest of human race)
Laura Marling för jävlar vad den kvinnan kan sjunga

You will never leave ...

1 Läs mer >>
Skurar golv, dammar, diskar och klär på mig fyrdubbla lager för att stå ut med att observera barns interaktioner en dag som denna. Nu ska jag bege mig till skolan för att köpa kursens första böcker, sjukt duktigt för att vara jag! En dålig grej med det är att jag måste se till att få läst dem typ... idag! Vilket betyder att jag missar beachvolley-partyt som grabbarna fixat åt nollorna ikväll. Haha, även om bollsport aldrig varit min starka sida så skulle jag ge allt för att se dem halka i sanden, inoljade och i speedos. Eller vänta nu..! Imorgon ska vi ha lekrunda i Vasa och tävla mot de andra programmen och deras nollor, så det är väl värt en hemmakväll om jag kan hänge mig med gott samvete imorgon. Åh, socionomer <3 derp.

hello HELLO hello

1 Läs mer >>
Fler än tjugo tappra nollor dök upp på vårt iskalla spårvagnssafari, tog sig runt Göteborg på dryga timmen, löste våra fåniga gåtor och käkade pizza med oss på Terassbaren. Älskade när en grabb drog på Flogging Molly på högsta volym via min iPod och varenda jävel som var kvar kängade loss i hela lokalen. Så jävla gött gäng. Så jävla gött att somna tidigt.

Och nu har jag gjort ...

2 Läs mer >>
Jag minns inte vad du hette och förlåt igen, men du sa precis vad jag tänkte. Du sa att, ja, vi är för unga för att vara desperata och vi har gett upp hoppet för länge sedan. Men det har vi ju inte. Du bad om mitt nummer innan du gick och jag tänker låtsas som att det spelar roll. Jag tänker låtsas att jag kommer få reda på ditt namn, igen.

You could be all

1 Läs mer >>
...men det gör jag inte. Kom precis hem och mina fötter är kalla som fan. Sur jävla brud med huvudvärk. Vi botar allt med öl och choklad, det känns som det mest rimliga efter en vecka med skitnyttig mat och en jävla massa träning. Lyssnar på skate också. Vi ses i dimman bitches.

Skulle vilja säga att...

3 Läs mer >>
0,5 liter porter, 1 pkt jäst, 1 msk soya, 2 msk sirap, ingefära och salt på en höft, släng i en näve russin, blanda i mjöl såklart, tills det blir rimlig konsistens.  Låt jäsa tre kvart, forma till något skoj, strö över lite linfrön, kör i ugnen på ~200C och satan så gott det blev.
Kan bli subs med spenat, avocado, tomat och gurka till lunch.

Kan bli tékakor med vitlöksost-ruccola-gurka-tomatröra till frukost.

Den enes mjöd, den an...

1 Läs mer >>
Igår var i princip varenda fadder på pubrunda med de nya socionomnollorna, och det var så himla roligt! Det verkar vara ett fint gäng i alla fall, även om det blev 70% fadderhäng för att nollorna var sådär vuxna och pratade med varandra på egen hand, som inte jag var. Någon sa att vi var hundra pers och det kändes fan så, asmånga, och jag är så förbannat pepp på resten av insparken WHAT UP! Haha, jag pratade med några som hade gått med mig på rundvandringen på universitetet i fredags, k-k-k-k-kul att jag är en så vettig person och inte hittade själv. Jag fick ha fusklapp.

Inspark!

1 Läs mer >>
Jag och Olivia har gått på stan. Två dagar i rad. ÅH HERRE GUD. Nå, det gick nog väl. Köpte vintage ankel-boots i den pretentiösa affären på Magasingatan som jag är så löjligt förtjust i, men jag kom på att de måste impregneras innan jag kan ha dem i den här stan. De är lite stora, men de snygga i alla fall! Tog ingen bild innanför tyget, så ni får ta mig på ordet.
Köpte (så jävla mycket) hemskt billiga rea-smycken i diverse affärer också. Win.

Oh, deer!

2 Läs mer >>
# halvdöd katt
# slösat pengar på skitgrejer
# osedligt jävla sketfull bland ungdomar
# däckat på vagnen
# slagit tjejer
...så kommer det tamejfan bli det bästa året hittills!
För att tala klarspråk så mår katten helt okej igen, och fyllan var det min avslutningsfylla och allt gick bra, fick gå lite längre bara hehe, sen har jag inte slagits oprovocerat (nåja), utan boxats med Tova för att jag ska bli biff och snygg och fräsch och sen ska jag skaffa en hårig karl. En belgare? Vi får väl se. Nystartspepp!!! Fast fan vad ont det gör i kroppen. Att boxas alltså, inte belgare. Eller, det vet jag ingenting om. Skål, kosmonauter!

Om året fortsätter så...

0 Läs mer >>
Efter salstentan i fredags har jag lyckligt gottat mig i ledigheten, stannat ute sent om kvällarna, spenderat dagarna på stan med Olivia och slötittat på TV hela eftermiddagarna. Alltså, jag har inte bara gjort dåliga grejer, jag har bakat bröd, stickat, tränat och småstädat också. Men jag har inte gjort kompletteringen från ett seminarie jag feberfrossade bort i början av december. OMGZ!!!!111 Kukgrejen ska ju vara inne imorgon. Och om två timmar ska jag boxas på Friskis och få så jäkla mycket spö, krossad käke, sne näsa, blodfyllda ben HAHA närå för det har jag redan, vad mer kan gå snett? Jaja, snart ska jag ge all min kärlek åt nya socionomer, så jag får passa på att tjura nu PUSS!!!

the power of procrast...

0 Läs mer >>

sow some lonesome cor...