1 Läs mer >>
-

Jag har en hemlighet.

0 Läs mer >>
Har feber för femte dagen och hostar oavbrutet, har aldrig känt mig fräschare.
Så här ser det ut från mitt köksfönster på kvällen i alla fall. Fet vy.

I am on the mend.

0 Läs mer >>
"Dude... sucking at something is the first step to being sorta good at something."

Jag är farligt ynklig och fick sjukskriva mig från min första jobbhelg på två månader (sadface), då är det okej att göra en spellista med hela första säsongen av Adventure Time och skratta barnsligt med sin hesa, spruckna sjukröst.

Adventure Time

0 Läs mer >>

Att man sjukskriver s...

0 Läs mer >>
Städar, betalar räkningar, gör aspirinmask, promenerar och passar på att känna in min lägenhet på riktigt. Hemma är där man har tråkigt.

Är jag bortskämd när ...

0 Läs mer >>
Igår hängde jag med Adam och Elina på Condeco, där 65 kronor köper dig indisk linssoppa, fantasifull buffé och kaffe. Allt kanongott och givetvis veganskt. Flickor som ensamma drack sitt kaffe lyssnade nyfiket på allt vårt prat om Örebro, Londonresor och festivaler och ute sken solen. 

I'd say "I regret my ...

0 Läs mer >>
Tänker på hur svårt jag tycker det är att vara nära, att röra vid någon, att hålla stadig ögonkontakt, att behålla en neutral ansiktsfärg när någon särskild fångar ens blick. Det är svårt i en kultur där alla kramas, knuffas, klänger, att backa undan från närhet utan att riskera att trampa på någon annans tår. Fast det är inte så att jag inte vill, tvärt om! Fysisk närhet mår man bra av, det är ju så, men om man inte är bekväm i sin kropp så blir man äckligt självmedveten när någon annan är för nära den. Men jag övar på det. Så när den finaste på jorden dök upp från ingenstans och log hemliga leenden från andra sidan lokalen svalde jag obehagsklumpen och slängde mig om en hals jag inte sett på ett halvår. Medveten om att han bara skulle finnas kvar ett par timmar flätade jag fast mina fingrar i hans och följde honom envist hela kvällen. Det motsvarar den sammanlagda närhet jag vanligtvis får på ett halvår, så min puckel är välfylld åtminstone till sommaren. 
 
Sånt tänker jag på när jag är ledig.
Sen längtar jag till sommaren.

So please leave the l...

0 Läs mer >>
#hejjagkrossarmigsjälv #känslorärtöntigt #sadface

The kids are all wron...

0 Läs mer >>

scandalous.

0 Läs mer >>
Åh, bästa helgen och helt utan kamera. Sämst. Så himla sliten av att ha somnat stupfull på olika golv de senaste fem nätterna, träffat nya människor varje dag, sett oändligt många grymma band på fräcka punkrockspelningar, försökt hänga med i sydengelsk slang och varit ständigt uppe i varv. Med ett gäng skäggiga engelsmän har jag forslats genom landet bak i en van utan fönster och utan säten, med golvet täckt av sovsäckar och kuddar, våra muntra läppar visslande visor i kanon. Vi umgicks första gången i fredags och när vi skiljdes inatt hade vi redan internskämt och tusen historier.Åh hjärta. Finns det någonting bättre än punkrock?
 
 
Darko <3

England keep my boner...