0 Läs mer >>
Köpte trasmattor på IKEA, 19 kr/st och ja, det är barr, för det röktes på min balkong, med fötterna i liket efter min julgran, vilket sedan finfördelades i hela lägenheten, fast mest i mina strumpor.
Köpte underbara dubbelsängslakan på IKEA, som jag på en helg delat med två män med olika mängd kroppsbehåring. Det är fina tider i Lövnäskyrkan nu.
Köpte ramar på IKEA också, typ den som knappt syns.
Fylleslag. Jag vill inte städa än, för var man än känner att man vill lägga sig ned så är det jävla skönt och luktar svagt av svettrök och Göteborg och då känns det kanske ovanligt mysigt hemma. Helgen var himla mysig, ja.
Så jag har inga post-its kvar, men jag har fina minnen och uppmaningar jag överväger att lyda. Bäst är att de tyckte om mitt bröd, det ger upphov till oprovocerat mycket stolthet i min mage.

Skapar minnen i efter...

1 Läs mer >>

 

Liten tjej längst bak...

0 Läs mer >>
Vill dela lite grym musik bara, hörde hela deras kommande EP igår kväll, sjukt duktiga killar, mm. Jag typ vaknade nyss förövrigt, börjar bli pigg nu. Tjena dygnsrytm!
Hold Hands. Gilla dem på facebook kanske!

Brudar har jag på int...

0 Läs mer >>
varför mår jag så jävla dåligt, så jävla synd om mig, stackars min älskade mage.

åh

2 Läs mer >>
Kom på att jag hade med mig kameran hela kvällen, fast det tänkte jag inte på, så jag har fortfarande inga bilder på sötaste pojkarna, inga bilder från spelningen, inga bilder på en fest med tio håriga män och lilla jag i blommig kjol, inga bilder på när jag och Petter bytte kläder och personlighet så att det var tio håriga män och Petter i blommig kjol, inga bilder på folk som lyssnar på samma musik som jag, åh, jag älskar att prata musik! Om folk inte finns på bild, finns de på riktigt då? Jag gillar dem som fan i alla fall. Gillar allt som fan. Förutom när gratisfylla börjar övergå i bakfylla, kanske.

SLÄNG!

0 Läs mer >>
Man vet att det var en bra kväll om någon var naken och man har granbarr i hela lägenheten.

Bra fest.

1 Läs mer >>
Sover i nya lakan med min finaste istället. Inväntar en ny dag.

Dålig fest.

1 Läs mer >>
Bränner studiemedlet. Dagens tidning med krönika ligger där i också, hann inte läsa den imorse. Ljuva fredag!

1064 kronor till IKEA

0 Läs mer >>
Jag har inte tid att omvärdera mitt liv eller göra misstag, för inom två år ska jag ha barn och innan dess måste jag så klart hinna påbörja en utbildning, ha en vuxen bostad där jag studerar samt förlova mig. Allt detta är väldigt lättillgängligt med tanke på att jag är i ett mycket seriöst och stabilt förhållande, har goda förutsättningar att komma in på vad jag vill samt positiv inställning. Jag har inte tid att göra misstag innan allt ska bli på riktigt. På grund av min kanske orimligt lyckliga lott har jag heller ingen anledning därtill. Kanske är det just därför jag känner ett gnagande behov av det.

IDIOTER IDIOTER

1 Läs mer >>
Svärmor skickade underbara grattis-i-efterskott-blommor, så jag fick lov att städa köket för att de skulle trivas bättre. Jag trivdes också bättre. Bra, tycker jag, eftersom jag har spenderat hela helgen plus denna veckan vid köksbordet med Giddens och hans glada gäng.
Har mest myst med katterna också, speciellt Zacharias. Hans sociologi-intresse är enormt!
... så även mitt, på grund av lustiga exempel.
Efter tre dagar hade min pojkvän tid med mig, och jag tackade honom med kvällsmat bestående av veganska havrebollar utan socker, min sista öl, belgiska chokladhjärtan och frukost med mitt godaste bröd någonsin. Kram på livet just nu, trots allt.

Karensdagar

1 Läs mer >>

Tänk er mig om femtio...

1 Läs mer >>
Satte upp håret och kände att torsdag kanske är en bra dag att trösta sig med en tatuering. Varför torsdag? För att då kommer jag få mitt första icke-godkända betyg, någonsin. Min mamma lärde mig nämligen aldrig hur man gör när man är dålig, utan sa alltid "Jaha? Vad annars?" när jag fick max två fel på tyskaproven. I och för sig kanske jag inte får en plats i tentasalen, för jag hade glömt anmäla mig. Det är så bra jag är nu för tiden. Inte bäst, alltså. Tung skit.
hjärtapilpennaplan, i nacken. liten som tusan. hoppas jonas är där och gör den, ja.
(klick.)

Yes, Virginia...

1 Läs mer >>
Sådär som när man går och tänker väldigt intensivt, så att man inte ser en isfläck utan blir så överraskad och kraftigt plötsligt panikslagen så att det hugger till jättehårt i magen. Man har ena benet rakt upp i luften, som om man skulle ta ett språng, och båda armarna ut åt sidorna, men man har fortfarande en fot i marken. Alternativen är två: antingen blir det inte mer än lite högre puls än normalt, för att man återfår balansen och har om en halv sekund även den andra foten i marken, eller så ramlar man bakåt och slår sig jättehårt, i bakhuvudet om man har otur, men mer troligt på svanskotan, så att man på grund av den halva sekunden det tog att halka, helst inte vill sitta ned på en vecka. Det första alternativet låter helt klart bättre, men det är det som är grejen; när man väl är där, i gränslandet mellan aj och okej, då har man ingen som helst aning om hur den halva sekunden kommer sluta, men rädslan för att man ska ramla platt pang ned på rygg är överhängande och gör vasst ont i magen. Så känns det nu.

Men man vet ändå att ...

0 Läs mer >>
Vill tänka att det är alla fula delar av min själ som motvilligt ger med sig och landar i toaletten, sega och sjukligt gula och färdiga med allt sitt dåliga inflytande över mig. Vill tänka att det är min tur att växa som person och bli en bättre sådan, en god sådan, utan allt det äckliga som klamrar sig fast långt in. Tänker det, men tror inte riktigt. Tänker att det ändå inte spelar någon roll. Spottar igen och ger upp för idag.

Hostar slem.

0 Läs mer >>
Technology made it easy for us to stay in touch while keeping a distance,
'til we just stayed distant and never touched.
Now all we do is text too much.
-

It's the end of times...

4 Läs mer >>

Är inte så mycket all...