2 Läs mer >>

Mat, som man kan äta.

0 Läs mer >>
ost, baguette, vin, juice, kex, grönsaker och nu är det bara att vänta på mina fina tjejor Sara och Therese som anländer till Paris med tåg om sju timmar! men hej du, vad skönt det kändes att sjunka ihop i min mjuka soffa och sova tre drömlösa timmar efter tre dagars resande paris-göteborg-karlstad-jönköping-göteborg-paris.
igårkväll lämnades jag själv i mina kusiners stora hus och tänkte utmattad gå och lägga mig klockan åtta, men kom på andra tankar och träffade viktigpetter på andra långgatan istället, myste med varsin öl. sen kom philip också och åt inte kanterna på sin pizza, fy så trevligt det var.

Men inatt sov jag säk...

0 Läs mer >>
Och imorgon ska jag på begravning, jag med.

Så krossades mina för...

2 Läs mer >>
Drar en Dr Kosmos såhär på tisdagskvällen. Den lyckliga dag är inte på riktigt som inte slutar i misär.

"Känslan av att drick...

0 Läs mer >>
Paris i huvudet är aldrig tillräckligt och jag önskar att jag hade bara lite mer tid här, lite mer tid på mig att våga allt jag spenderat en månad med att bygga upp självsäkerheten inför. Men det kanske blir en nästa gång? Ja, jag tror det.

När man börjar inse a...

3 Läs mer >>

saker man kan köpa fö...

0 Läs mer >>
26 april, tisdag, 00:10
Hej, kukvärld.
Kuk.
Hejdå.

Ur dagboken:

2 Läs mer >>

Been there, done that...

1 Läs mer >>
Att vara det bästa tänkbara umgänget, det är en av de bästa tänkbara känslorna. Idag var jag mitt eget bästa tänkbara umgänge och vi har haft fantastiskt trevlig, mitt jag och mitt mig. Jag väntade tills jag kände mig helt nöjd med dagen innan jag fumlade fram "Today is a great day for seeing cool stuff", skickade. Var fortfarande överväldigande nöjd med dagen när jag fick "You're probably right, but I'm working all day", för helst ville jag bevisa för mig själv att jag vågade.

Något senare, något längre hemifrån väcktes jag ur min bok av en artig harkling. "Excuse me, are you american? I couldn't help but notice you're reading an english book." Den välkammade pojken smög sig ett par steg närmare och jag svarade, något sårad eftersom amerikanska turister är lika illa ansedda av de flesta fransmän som av mig, att nej, tyvärr. "Oh, you don't happen to be english? Or perhaps very good at it..?" När jag skakade på huvudet och öppnade munnen för ett "No, sorry, I'm swedish", mumlade han tyst för sig själv "Nej, säkert svensk", sen skrattade vi lite. Han ville ha hjälp med ett krångligt och mycket irriterande ord ur boken han läste. Nonpecuniar. Jag kunde inte heller lista ut betydelsen, men det har inte något med pengar att göra. Pecuniary desire = penningbegär. Där har ni något att berätta på firmafesten, gott folk! En avlägsen klocka slog så småningom fyra slag och jag insåg att jag såg dubbla textrader och dubbla ölglas där jag satt och inte var jag dummare än att jag vinglade gatan ned till närmsta Metro. En digital termometer i skuggan på en sliten husfasad visade 28,3 C. Jag har då aldrig tålt solen särskilt väl.

Lätta fötter, yr i hu...

2 Läs mer >>

monkey see - monkey d...

0 Läs mer >>
det var dem jag såg i fredags, i en källarlokal under ett hotell med en skånsk bartender som gav oss kompispriser, och det var så grymt, så härlig stämning, så glatt alltihop, så fruktansvärt bra! de var himla sjyssta också, allihop, och sångerskan frågade om vi ses på Flatliners-spelningen i Manchester, of course you'll be there! det var den bästa dagen jag haft i år. videon till deras nya singel (nedan) gör mig så glad att jag tar en risk nu. brb.

SB6 - Sunny Side of t...

1 Läs mer >>
efter en orättvist fantastisk gårdag och en sömnlös natt spenderar jag kvällen med skrämda tankar på världen jag älskar så mycket, körkortsteori och Oasis - Be Here Now på repeat. everybody likes Oasis. mitt sällskap är en fet bananfluga som kretsar kring min på grund av bakfylla odiskade lunchtallrik.
på onsdag åker jag till sverige för att begrava min morfar.

the girl in the dirty...