1 Läs mer >>
Köpte precis en lite för svindyr flygbiljett till London fredagen den trettonde juli. I och med att jag precis skrev ut datumet insåg jag att jag kommer sitta på ett flygplan fredagen den trettonde. Sen ska jag ta en buss till Birmingham. Sen ska jag vara ensam i Birmingham i sex timmar. Det finns så mycket som kan gå fel. Ja, vidskepelse har alltid legat mig varmt om hjärtat!
 
Äsch, jag är fruktansvärt pepp. På lördagen åker vi till Manchester och hänger med The Flatliners. Jag inser hur starstruck jag kommer bli och skäms i förväg. ÄSCH jag är fruktansvärt pepp. Det här är liksom både en grym låt och en grym video och jag flinar fånigt när jag tänker att jag är inom pet-avstånd om sexton dagar.
 
 

Här sitter jag och ly...

0 Läs mer >>
mår helt plötsligt helt dåligt, men jag mår bra i min dålighet, för den är inte på riktigt. det är den aldrig nuförtiden. som någon sa idag "vi friska har lärt oss att livet inte är värt att leva, men vi gör det ändå, för vad skulle vi vinna på att låta bli?" ja, hur skulle jag annars fördriva tiden?

But I'm too left brai...

1 Läs mer >>
Min hals svullnar till kvävningsstadiet men jag vågar inte sjukskriva mig för jag vill inte vara till besvär, vill inte verka vek. Bättre jobba i ett töcken och inte lyckas få någonting gjort. Precis.

I'll say a word for s...

1 Läs mer >>

Igår var det midsommar, vi hade det supermysigt på jobbet, sen var jag söt i ny tröja och fick två gäster.
Idag är jag dödens trött efter långsammaste dagen på jobbet och har två bångstyriga katter.
 
 

Buy me a shiny new ma...

2 Läs mer >>

I will take the belt ...

0 Läs mer >>
Höll de på kaoset till idag eller märktes det inte förrän jag själv behövde ta ansvar?
Tur är det väl att jag tycker om människor och att både kollegor (oj vad det känns vuxet!) och patienter är fantastiska!
Imorgon ska vi festa, gosse.

Frk Ordinarie

0 Läs mer >>

my city is still brea...

0 Läs mer >>
Passade på att klippa mig innan stadsloppet, ser så värdelöst jävla lesbisk ut och jag är så utmattad av de senaste veckorna att jag vill gråta bort mitt liv, men hur ska jag kunna göra något åt det när jag inte kan somna för att jag drömmer om jobbet hela nätterna? Grejen är att jag verkligen vill tillbaka också. Jävla fitta.

Det där med att hante...

1 Läs mer >>
Jag klippte av mig mitt tjocka svartfärgade hår och förvandlade min ombonade lägenhet till tråkiga staplar av kartonger och kassar. Jag var livrädd för livet och nysingel, med storslagna planer i hjärtat.
Juni i år påtvingas jag en daglig dos av Kapten Röd på jobbet, bakar ko-tårta och blir retad för att jag tycker spanska är fult och för att jag brukade titta på animé. Förutom det behöver jag verkligen klippa mig och imorgon ska jag gå upp klockan 06:00 för att hinna transportera mig till rätt stad för att springa Karlstad Stadslopp. Jag är fan inte rädd för någonting. Men luggen har jag kvar!

Juni förra året...

0 Läs mer >>
Hade jag tid skulle jag bubbla ur mig allt som finns att berätta, hade jag ork skulle jag knäppa en jävla bild på den djungel som numer finns på min balkong, men nu snubblade jag helkörd in genom dörren efter ett tiotimmars pass på psyk, så kära någon, tagga ner lite för fan!!!!

Idag, tredje dagen jag går bredvid, har jag i alla fall gjort saker och jag har känt att jag fyllt en funktion. Jag är tveklöst yngst på arbetsplatsen och har ingen erfarenhet what so ever av den här typen av jobb. Men fan, jag glider, jag hänger med patienterna, delar ut cigaretter och försöker bygga upp ett intresse för fotboll. Det är ju bara tredje dagen, klart jag inte kan göra allt på egen hand än. Det får jag inte ens. Åh, jag trivs nog. Mitt jobb är viktigt. Ha.

Första kvällspasset a...

2 Läs mer >>
Sophia tänkte: Jävligt att jobba åtta till fyra, hur fan klarar vanliga människor arbetslivet?
Chefen-utan-koll hade gett Sophia fel schema.
Sophia tänker: Jävligt att jobba kvart i sju till fem. Jävligare att det tar en timme att ta sig till jobbet.

Det känns jävligt gött ändå, sjysstare kollegor har jag aldrig haft!

Första arbetsdagen av...

0 Läs mer >>

Höstkjol, Sara, skeva...