3 Läs mer >>
Nästa jul måste jag vara med i en kör, detta lovar jag mig själv dyrt och heligt. Helst ska finaste Sara vara med mig då också, och helst ska det vara en gospelkör, för det är det roligaste i hela fina världen. Påminn mig gärna nästa gång det lider mot jul! Nu gör jag pepparkaksdeg och sjunger med hela magstödet. Här är min tjüvstart på jülen.

Det bästa jag vet!

0 Läs mer >>
töntigast i världen att jag är asglad över dammsugarpåsar.nu och okynnesbeställde en mikrofiberduk till fönster och speglar utöver påsarna OCH VET NI man får med tomteluva och skägg också. gratis!!! asglad. tack petter!!!!
fast jag är ledsen över att zombierna i the walking dead tar jullov. plusminusnoll

genus?

2 Läs mer >>
Som en individ med allvarliga aggressionsproblem har jag länge tänkt olämpligt negativa tankar om alla dessa färdiga jävla matkassar som folk får levererade hem till sig för hur jävla lata ska man uppmuntra folk att vara? ÅHGUDNEJ man kanske inte hinner handla för att det krävs att man ska jobba ihjäl sig och blir körd i huvudet, men själv är jag hellre fattig med mycket tid (som nu) och strosar vilse i enorma mataffärer i jakt på mald ingefära än springer igenom all vardagsskit som ändå är vad livet består av. Och livet är väl ofta himla fint, eller va? Jag älskar vardagssysslor.

Vad jag skulle säga egentligen är att jag såg en reklamskylt med ordet MATKASSE och tänkte något elakt, sen läste jag vidare att "Svenska Kyrkans matkasse får inga varor levererade till din dörr" eller något, men att för 50 kronor på mobilräkningen ger man mat till behövande. Jag tyckte det lät bra, så jag smsade "MATKASSE" till 72950 och tänkte att vad fint det är att en god gärning kan göras på fem sekunder, helt utan ansträngning! Tack för hjälpen, Svenska Kyrkan.

"Tack! Din matkasse ger utsatta människor mat på bordet. Läs mer på matkasse.svenskakyrkan.se."

Dagens tips: matkasse...

1 Läs mer >>

dunderbakis i bästa t...

0 Läs mer >>

litegranna blå i huvu...

3 Läs mer >>
Idag firar vi tre skrämmande intensiva månader som bästisar och ska äta romantisk middag på Old Corner. Hemskt mycket kärlek på det!

Kul och vettigt och s...

1 Läs mer >>

Klär mig i gratis her...

1 Läs mer >>
åh

måste.köpa.hårfärg.

3 Läs mer >>
jag har gjort det själv!!1 helt riktig hårfärg helt utan utväxt, tjockt och nästan friskt och lagom långt och ovanligt jättemjukt och luggen ligger nästan alltid som den ska, så nu jävlar är det hög tid att go CRAzzZzZY!!! och sabba allting!
jag återkommer med resultatet.

Visst är jag fin i hå...

0 Läs mer >>

Att intala sig att kv...

3 Läs mer >>
"det borde heta söteborg eftersom att du bor där"
så blev morgonen plötsligt trevligare.

fina sms att vakna ti...

0 Läs mer >>

I know that it's free...