0 Läs mer >>

Mest kommer jag sakna...

0 Läs mer >>
Svänger runt under en handduksturban, städar, diskar, tvättar, packar, sjunger.
Min fula ryggsäck vägde för mycket, fick lov att packa ur min ryska litteratur (och körkortsboken).
Åh nej!
Girl, you'll be a woman soon.

[If you want to disap...

3 Läs mer >>
Drack en öl, lyssnade på musik på Therese lustiga små högtalare (Efterklang mest, de låter som solglimtar genom djupgröna blad om kvällen, fantastiska är de! Fast ibland låter de som snö också, eller färgglada vimplar, långa tunna tygremsor som dansar i vinden. Okej...), åkte hem, kramades med katterna.

I was playing drums

0 Läs mer >>
Standardbitterheten byttes mot livspepp, vem kunde anat? Idag: Imorse hade jag och Miriam picnic i solen i stadsträdgården, så nu har jag soleksem över hela kroppen OCH NU är bästa Evelina redan på väg hit, blir solnedgångshäng på bryggan, ett sista hemmahäng för sommaren. Imorgon: jag och Adam i Göteborg, kanske någon mer, haha, nervositetsbromskloss ni vet. På fredag är det bara jag och min fula ryggsäck. Resten av sommaren. Tills Sara kommer till Paris, då blire fest!

Vad många ni var här idag. Sa jag något dumt?

Hej där!

0 Läs mer >>
Här hade jag ninjataggat pulspasset jag inte kunnat ta mig iväg på de senaste tre veckorna SÅ ÄR DET INSTÄLLT MEN FÖR HELVETE!!!! det är som att typ det finns bara en tjockis här och han är inte tjock :( haha, styrkepass istället, för det är inte som att jag ägnat hela mitt liiiiiv åt att bära saker och en sak till som jag kom på PRECIS NU: jag borde sova. Morgondagens jobb kommer vara hemskt ansträngande. (vi ska ha picnic i stadsparken)

Jag har skavsår på lilltån.

LOL ÄGD

0 Läs mer >>
Jag är så ÅH så dålig på att tycka om, det är därför jag hatar alla i hela världen. Fast inte honom, nej, för honom är det mer såhär och jag kommer inte våga prata med mamma på hela sommaren för att jag är så omoget skitfeg, tror att hon kommer säga bang bang he's dead och med det i princip allt jag har förankrat mig vid sedan jag var två.

Igår var vi på äventy...

1 Läs mer >>
Det var en hemlighet alltså, en hemlighet som är lite mer orange på riktigt. En hemlighet som får förbli gjord. Den andra hemligheten insåg jag precis kommer ta en ände med förskräckelse, käääre vääärld, för en tanke slog mig som inte slagit mig innan.

En lögn: Jag är beröm...

0 Läs mer >>
Saker är bara så bra som man tror att de är. Finns det vettiga människor som tror på kärlek kan väl jag lika gärna tro att det är häftigt och spännande och kul att åka till Paris och träffa nya människor.

Vad jag kom att tänka...

1 Läs mer >>

heavy petting zoo // ...

2 Läs mer >>
Såhär såg jag ut när jag efter en dags svettigt bärande av all min skit sminkade mig som för fem år sen och tog en bakfull sväng till min favoritkrog (i lördags alltså, tänka sig va). Där träffade jag och Sarah två lustiga typer, i synnerhet han som såg ut som ett Håkan-fan och drack någons Estrella-slatt för en belöning på sex kronor och lyssnade på Misfits, som vi tappade bort sen.
Igår hittade jag en enorm gammal nyckelring som jag gjorde om till ett halsband istället. Mmm-kay.
Idag har jag bara gjort en dum grej som vi väl får se hur det blir.. lol. Blir det skit så får jag väl styra om och då kommer det förbli en hemlighet FÖR ALLTID. Jag jorde en dum grej till, fast det skulle kunna vara en skitbra grej också, för det är något jag velat göra hemskt länge. Åh, hemlisar! Ni får veta allt om allt om några dagar, haha, HÅLL ANDAN NU!

Annars då?

0 Läs mer >>
Jag är hemlös.
Lever på nåder hos min bråder.
Lever bland låder.
Konstigt känns det så klart, att vakna på en madrass i mitt vardagsrum som är någon annans vardagsrum nu, öppna ögonen och tappa bort sig bland någon annans saker.
Jahaja.
Allt jag har tilltgång till en dryg månad framåt ligger i en väska på nämnda madrass.
Vad värre är: jag har ingen musik. Annars lyssnar jag på musik dygnet runt: pepp-punk när jag vaknar, p3 vid brunch, pop när jag lagar lunch, AWS/Kezia/TDEP/Refused eftermiddag-kväll tills jag somnar till något vemodigt. Det är för att mitt inre är så tomt och ihåligt att det ekar när maten landar i magen annars, jag måste gömma mig bakom ljuva toner. Fast jag har inte packat bort alla mina instrument, Ilon Ukulele är kvar. Det är bra.
J A H A.
Ja nej alltså jag vet inte, jag drunknar lojt i vattenbrynet typ, fin metafor. Jag jobbar på att bli lite mer pretentiös.
Chow ding.

[Jag behöver dig kans...

0 Läs mer >>
Jag hatar när du gör så, när du slutat finnas och jag slutat tro på att du finns och du plötsligt flimrar till, nätt och jämt inom synhåll, för att sedan försvinna igen. Du måste veta att jag hatar det. Du måste veta att jag ständigt väntar på att det ska hända. Men jag tänker inte försöka fånga dig igen, inte hålla rökmoln mellan mina klumpiga fingrar. Pang pang, så skjuter jag ned oss och ingen bryr sig, tack och lov.

You were here for a m...