5 Läs mer >>
Någon ringde från ett företag jag inte minns vad det hette och ville att jag skulle komma på arbetsintervju. Jaha, sa jag. Ett skitsäljarjobb, kan tänkas, men jag är på bra humör idag och har ständig brist på pengar, så varför inte! Det kan ju inte bli värre än värdelöst. Dessutom är det måndag idag, och som alla vet betyder det nytt avsnitt av The Walking Dead hos Petter FINT! Hittade min gamla Rage Against the Machine-tröja och ett elefantörhänge också, gördigt som fan.

Jag kan ingenting om ...

1 Läs mer >>
Det börjar bli bråttom nu, kom och älska mig någon!
Fisk och Skaldjur i Svenska Vatten

Jag vill bara känna d...

3 Läs mer >>
Jag inser faktiskt att jag kommer över det. Inte än, och ni vet ju hur det är, att rester av vissa människor alltid kommer finnas kvar, bara ett litet minne eller något som man gjorde en gång, en påminnelse om någon förhoppning som aldrig slog in, men ändå... Ja, jättekonstigt att se allt man en gång trodde sig vilja ha i någon annans händer, jättekonstigt och lite illamåendeframkallande, men så mycket lättare att ställa sig utanför och andas lugnt, eller bara... bara bita ihop och skita i det! Det kan ju omöjligt finnas bara en väg som är rätt, för alla vägar - alla liv - slutar ändå på samma ställe och var man än hamnar lär man sig att göra det bästa av sina förutsättningar där och då. Vi hade aldrig funkat ihop, så istället för att sörja någonting jag inte har ska jag vara uppriktigt glad över allt jag fick istället. Mig själv, till exempel. (Och tio extra kilo, haha.) Nu hoppas jag alla har en jäkla bra vecka. Puss.

Och tiden går...

2 Läs mer >>

All made up! (Slice o...

0 Läs mer >>
Igår hade vi trerättersmiddag, goaste Olivia och jag, sen klädde vi ut oss och dansade bort natten till popmusik med David och Magnus (och ytterligare en drös hemskt snygga popare) som dessutom gjorde mängder av amerikanska pannkakor och såg på film hos mig hela dagen. Pinsamt förtjust i dem. Att fredagen blev under förväntan kan man alltså leva med utan problem.

En förtjusande helg!

2 Läs mer >>
gjorde asgodaste brödet OCH asgodaste avocadohummousen (helt ärligt, hur fan stavas det?!) imorse. Nu vet ni.
1 st avocado + 1 näve kikärtor + lite salt + lite citron + lite peppar.
plus lite sjukt gott, speciellt på mitt morots-/mejramsbröd.
SATAN vad jag är bra ibland!
(jag är full)

Matbloggen:

1 Läs mer >>
fast först hänga med bästa Petter, och efter detta ^ sista Slice of Life på RioRio.
Blir nog bra.
Eller, jag menar, vi gör det bra!

Blev pepp på helgen:

3 Läs mer >>
nowplz

Vill ha tillbaks det ...

2 Läs mer >>
Såg andra avsnittet hos the Mossberger's idag, det var också bra.
Spännande slut där också.
Jahapp.
Nu: tillbaks till rymden.

The Walking Dead pt. ...

1 Läs mer >>
...om min nya favoritblogg http://somethingaboutcats.blogg.se/, för att hon verkar vara en sjukt härlig tjej och allt är sådär vettigt, utan att få en att själv känna sig dålig och otillräcklig. Plus att jag älskar mat och någon som köper en klänning med katter på liksom, klart jag gillar.

Nu ska jag ta ett bubbelbad och tvätta ansiktet med laxermedel. Hejhej.

Kan ju tipsa

0 Läs mer >>
Jag har en löjlig kändiscrush på Jim i The Office. Så himla gullig. Sträcktittar från säsong ett. Merry Sunday y'all.

På tal om serier...

2 Läs mer >>
Ville ha ett perfekt tillfälle att se säsongsstarten av bästa serien, The Walking Dead, så jag tog det idag, på bakfyllan, med resterna av pizzan jag och Olivia gjorde. Jävlar alltså, hade glömt hur bra det är, skitbra första avsnitt också och vilket jävla slut!!!! Sjukt glad att jag inte såg det förrän idag, så jag kan kolla näst avsnitt så snart som imorgon, jag hade fan dött av att vänta en vecka. Ooooh, spännande!!!!!

The Walking Dead